Forumet - Tjej som gillar att visa upp sig..?

Tjej som gillar att visa upp sig..?

2184 2 11
Tråden har 11 svar. Sortera efter:
Så länge du visar upp dig med kläder på kroppen eller i bikini är det väl ok om du är 17 år. Däremot nakenbilder - NEJ! Vill du visa upp dig naken så vänta tills de fyllt 18 år. Tänk också på att en bild du publicerar på nätet oavsett om det är Facebook eller Insta eller andra sociala medier ALDRIG NÅGONSIN KOMMER ATT RADERAS! BILDERNA KOMMER ATT FINNAS KVAR I EVIGHETERNAS EVIGHETER. Kanske inte så roligt för dina kommande barn om 10 - 15 år att få se sin morsa som tonåring strippa runt på nätet. Blink

Spana också in:

Aa klart. Så länge man har koll på att det är ett jättedåligt sätt att fastställa sitt självvärde och att söka bekräftelse på.

allt med måtta osv.
det finns inget fel med att vara nöjd med sitt utseende och bekräftelsebehov har alla (även fast vissa påstår annat). alla blir glada av komplimanger och uppmärksamhet och det är egentligen inget fel med det.

sen ska man akta sig för att lägga/visa upp för "lättklätt" för en del tolkar in en hel del annat än "hen är bekväm med sin kropp" 
Ptja...Är ju inte många killar/män som brukar "Ew nej tack".

Så länge du inte känner dig tvingad till det är ingen big deal IMO. (Liksom om du gör det av helt egen vilja och initiativ)
Däremot om du börjar känna dig beroende av komplimangerna som följer/känner dig skyldig till att lägga upp vågade bilder är det nog dags att lugna ner sig lite och prata med någon slags kurator.
Men om du gör det som en kul grej lite då och då så ser jag ingen fara i det. Är ju många som gör det och samhället får större acceptans mot hud/nakenhet.