Forumet - Tjej som gråter sig till sömns.. HJÄLP!

Tjej som gråter sig till sömns.. HJÄLP!

3275 0 25
Hej! Det är så att det har hänt vid flertal tillfällen nu att tjejen börjar gråta innan hon ska sova. Jag frågar henne vad som är fel, inget svar.. frågar henne igen och hon säger att de inte är någonting och fortsätter gråta. Jag ligger och tröstar henne tills hon somnar. Senaste gången var igår.. mitt under sexet när det var som skönast, helt plötsligt då började hon gråta. Fick tillslut veta att det handlade om henne och att hon var jävligt förstörd eller nå liknande det var allt hon sa och att jag inte behöver veta mer. Vad ska jag göra? kan tillägga att vi har varit tsmns i 5 månader och känt varandra ytterligare nån månad.

Spana också in:

MRAlmqvist:

.


Tala om att du finns för henne. Att hon kan prata med dig om allt.
men tjata inte på henne att hon ska tala om vad det är. Trösta henne när hon gråter osv. Men vill hon inte tala så är det bara vänta. [smile]

Känner tjejer som gråter för inget när dom ska sova.
Känner också tjejer som gråter för det förflutna.
Känner mig själv som gråter ganska ofta. (mest på grund av att jag är känslig) [smile][love][love]
vissa personer är känsliga..jag är väldigt känslig och när jag är ledsen så får jag aldrig ur mig varför jag är ledsen..eftersom jag inte riktigt vet varför..det är så mycket..runt omkring så man kan inte riktigt förklara..men sen tillslut när man mår lite bättre så kommer man på varför man var ledsen..så är det för mig iaf..
att tjata på en person som är ledsen är inte så bra..försök att bara vara som vanligt och trösta henne..lyssna på henne..bry dig om henne.. Tycker inte att du ska dumpa henne..bara för hon är ledsen..ledsna är ju alla ibland. så det är ju inget konstigt med de.. ta de bara lugnt
sötnos:

Har hon inte berättat för dig ännu vad det handlar om så kommer du nog inte få det ur henne på något bra sätt genom tjat. Fortsätt trösta henne och finnas där så berättar hon tillslut.


Detta. Samt, var försiktig så att er relation inte börjar definieras av detta. Hon har ju uppenbarligen problem och var alltid försiktig när du har en nära relation då. Den kan lätt förstöras genom att det blir för mycket fokus på det (även om du självklart inte ska ignorera hennes problem).

Lycka till, det kan vara jävligt svårt att vara ihop med någon som är trasig, och särskilt om man inte ens vet varför.