Forumet - Tjej som inte bryr sig ett skit.

Tjej som inte bryr sig ett skit.

269 0 11
Tja. Jag var tillsammans med min förra tjej i 3månader, gjorde slut för 1månad sen ungefär. Anledningen till att jag gjorde slut var att hon smittade mig med klamydia OCH att hon var otrogen 2ggr. Även jag var otrogen 2-3 ggr men de visste hon inte om. Jag började sakna henne, och vi började umgås igen som "kk's" Sen frågade hon mig efter ett tag om jag nån gång hade testat mig mot könssjukdomar, och det hade jag inte eftersom hon var min första. Hon hade testat sig flera ggr sa hon. Sen gick båda vi och testa oss, då visade sig att jag hade blivit smittad av klamydia av henne. Vi fortsatte umgås ändå, även om jag tyckte det var konstigt av henne att säga att hon var säker på att hon inte hade någonting. Sedan fortsatte vi umgås som kk's efter behandlingen. Sedan så sa hon att hon inte ville hålla på såhär längre, att hon ville ha ett förhållande igen, för att hon inte ville ses som hora. Och jag ville inte det eftersom jag inte kan lita på henne. Så jag sa att jag bara ville vara kompisar, eller fortsätta såhär. Då grät hon i flera timmar tills hon somna brevid mig. Sedan nästa dag ska hon ut och festa. Så får jag höra av kompisar att hon har strulat och legat med en annan kille.

Varför håller hon på såhär? Jag menar, hon grät hela natten, sen nästa dag har hon helt glömt mig? Eller vad fan är felet?

Spana också in:

Var det meningen att det här skulle vara en berättelse...? Om det var en novell så får du säga till så flyttar jag tillbaka den, men jag tvivlar starkt på det, så, eh, ja.

Om detta egentligen hörde hemma i denna forumdel:
Med tanke på att båda parter varit otrogna mot varandra så tyder det ju inte på att ni har varit i ett förhållande ni trivts i. Så då är det ju bara bra att ni går vidare, båda två.