Forumet - Tjej som tycker om mig blir sur

Tjej som tycker om mig blir sur

865 0 14
Hej,


jag brukade prata med en söt tjej förut som vi kom bra överens med.  jag var ständigt glad och energifull vid denna tid ungefär ett år sedan, vi pratade om att bli tillsammans och hon sa att hon har kille och att det är synd att hon har det, hon förklarade sen hur hon har hundar som hon o killen rastar tillsammans och bor ihop och fick det låta som att det är vad hon skulle vilja ha med mig. Alltså hundar och bo tillsammans. 

vi tyckte om varandra och kör vi såg varann sa vi till varandra hur nice det är att ses igen, hon brukade fråga mig vart jag tagit vägen osv när jag rest runt ett tag och befunnit mig utomlands.


Till saken:

jag har nu blivit lite tillbakadragna och lite nöjd med mig själv så jag pratar inte längre med henne när jag ser henne då jag är lite besviken på att alla tjejer hela tiden ska vara upptagna och att jag absolut inte står i kö för att bli tillsammans med henne.

sp när jag går förbi henne hälsar jag bara raskt men undviker absolut att prata med henne då ni förmodligen förstår hur jag känner. nu när jag gör såhär så inser jag hur sur hon blir på mig och typ kollar lite argt och undrar typ varför jag inte längre tar initiativet till att prata med henne. 

jag skulle jättegärna pratat med henne och dessutom velat vara tillsammans med henne då hon dessutom är riktigt söt men det stör mig det faktum att hon har kille som om att hon måste hela tiden knulla och att hon dessutom pratar med mig när hon har en kille och dessutom vill att jag ska bara följa henne som en svans.


hon liknar denna tjejen på videon så ni får en uppfattning om hur hon ser ut och är, de är lika gamla hon som på videon:

https://www.youtube.com/watch?v=G-ozc6Ip2wM


nu vet ni en del om vår historia och hur hon ser ut. 

till min fråga. Varför skulle hon bli sur på mig bara för att jag inte vill hålla på med en tjej som har en kille som dessutom stör mig för det faktumet?

Spana också in:


OpiumGod:


På vilket sätt menar du? Motivera ditt svar då man kan komma på många alternativ till ditt svar.

förklara situationen ur hennes perspektiv om du också kan!
Det låter som att hon vill ha någon som kan underhålla henne när hennes pojkvän inte kan, eller vill hon bara vara vänner eller liknande. Vet inte riktigt, kvinnor är förvirrande rätt ofta :)
Hitta någon annan istället. Någon singel som är ambitiös, omtänksam med ett gott hjärta. Slösa inte din tid på henne för att ju mer du faller för henne desto ondare kommer det göra. Var tydlig med att du bara vill bara hennes kompis för att hon uppenbarligen har en kille och om hon har några hjärnceller bör hon fatta det och inte bli sur.