Forumet - Tjej stöter på mej?

Tjej stöter på mej?

1350 0 32
Hej, det är såhär att det är en tjej i min klass, det verkar liksom som om hon stöter på mej, hälsar på mej, kollar på mej ofta, typ tar på mej (kittlas bl.a), typ nästan tar tag i mina axlar när hon går bakom mej och nästan hoppar upp på ryggen om ni fattar, hon brukar också ställe sej och prata med mej ibland, känns som om hon vill visa att hon gillar mej, men jag är så jävla osäker! jag har varit kär i henne ungefär nån månad innan sommarlovet 09 började.. jag vill gärna berätta hur jag känner men jag är rädd att bli nobbad liksom.. så jag vill gärna höra vad ni tror, och vad jag ska göra. stöter hon på mej tro? vill hon mej något?

SNÄLLA HJÄLP!

Spana också in:

Du får väl göra lite försiktiga moves. Inte behöver du berätta hur du känner än på ett tag - det finns andra sätt att visa det på. Var extra sjyst och trevlig mot henne utan att klänga på henne, och känner du att du vill ge henne en komplimang så håll inte inne med den. Inte bara utseende utan även om hon är smart, rolig, eller bra på något - kommentera det. Kanske skoja lite med henne om det är på ett snällt sätt. Att hon tar på dig är ett bra tecken i sig, men vissa är ganska fysiska av sig (speciellt tjejer). Kom i samtal med henne, om ni passar ihop så kommer du att känna dig bekväm med att prata med henne om allt möjligt. Du märker om det klickar och om hon bekräftar dig - då bekräftar du henne tillbaka och så flyter samtalet på. Du kanske förstår hur jag menar...på samma sätt som när man träffar nån som känns varm mot en. Känns det konstlat utan att det blir bättre efter att du försökt prata med henne ett tag, så är det fel, då ska du inte gå vidare.
sebbetg:

hon och jag står varandra väldigt nära som kompisar, om jag skulle bli nobbad om jag berätta skulle ju det sabba massor :/


Kör på bara, säg som de är. Misslyckas du så ramlar du. Men då är det bara att ställa sig upp igen...Tänk på det som kan hända som är bra istället för det dåliga.