Forumet - Tjej våldtogs av klasskompis

Tjej våldtogs av klasskompis

2514 0 180
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5666709.ab
http://frianyheter.wordpress.com/2009/07/30/valdtakten-i-hammarkullsskolan/

Stina våldtogs i sin egen skola.
Inför klasskamraterna drog två elever iväg henne till ett grupprum.

– Jag skrek på hjälp men ingen reagerade, säger hon i förhör.

Dom:

Hadi Mahdi född 1993 (15 år vid övergreppet) döms till ungdomstjänst i 30 timmar samt skall betala skadestånd till målsäganden med 5000 kr. Brottet han döms för är sexuellt ofredande. Offentlig försvarare tillerkänns ersättning av allmänna medel med 33 339 kr.

Shivan Tofik född 1992 (17 år vid övergreppet) döms till sluten ungdomsvård i 6 månader för våldtäkt. Han skall betala 81 900 kr i skadestånd till målsäganden. Offentlig försvarare tillerkänns ersättning av allmänna medel med 39 239 kr.

Jag kan inte förstå vad det är med invandrarkillar och våldtäkter? Ligger det i deras kvinnofientliga natur eller är dom bara ofta dumma i huvudet?

Spana också in:

Sheriffen:

Men varför är invandrarkillar så överrepresenterade i våldtäkter, det måste ju bero på något?


Jadu, placerar man en folkgrupp eller personer från olika folkgrupper i en förort med dåliga förhållanden så blir det problem, det har man vetat i rätt många tusen år, men inte fan bryr man sig för det.
Angelize:

Bara för att man är invandrare så föds man inte ond


Det har jag inte heller skrivit. Men vi kan ju inte blunda för att invandrare är överrepresenterade när det gäller våldtäkter.Angelize:

Svenskar kan nog också våldta sörru. [wink]


Självklart, men hur ofta är det?fistforfight:

Du säger att våldtäkt ligger i deras natur alternativt att dem är dumma i huvudet...


Något fel är det ju.
Issen:

placerar man en folkgrupp eller personer från olika folkgrupper i en förort med dåliga förhållanden så blir det problem


Hur många miljarder människor i världen lever inte under dåliga förhållanden men dom flesta våldtar inte som framförallt araber och nordafrikener gör.
För det är ju bara invandrarkillar som gör sådant. Håller med dig alltså. De är dumma i huvudet för att de har en annan etnisk bakgrund som inte passar in i Sverige.

Fan alltså. Att sverige inte kunde öppna upp ögonen och bli som du och jag. Hjärntvättade rasister som lever på att trackasera andra för att vi själva har råkat ut för dåliga människor.
Sheriffen:

Det har jag inte heller skrivit. Men vi kan ju inte blunda för att invandrare är överrepresenterade när det gäller våldtäkter.


Människor som inte är födda i Sverige är överrepresenterade vid i stort sett alla typer av brott. Det är förmodligen väldigt mycket kulturella skillnader som spelar in, orsakerna spelar mindre roll. Som tonårstjej ska man inte behöva vara rädd för att bli våldtagen mitt på dagen på sin egen skola.

Jag röstar för selektiv invandring, att Sverige aktivt markerar vilka folkgrupper som är önskvärda och vilka som är icke-önskvärda i landet. Det i kombination med en förändring av det juridiska systemet, en våldtäktsman ska inte komma ut igen efter bara ett halvår... [tard]