Forumet - Tjejen jag verkligen gillar:)

Tjejen jag verkligen gillar:)

1066 0 16
Det är en tjej jag verkligeen gillar som är ett år äldre än mig och hon har verkat gilla mig också. Men nu på de senaste dagarna börja hon plötsligt ba sluta vara me mig....
Jag snacka me henne på msn (hon verka inte alltför intresserad i mig) men jag tog till allt mitt mod och skrev hur jag kände för henne och fråga ifall hon e kär i mig.... hon skrev 'jag vet inte' (bättre än nej i alla fall).
Jag skrev att jag inte ville pressa henne och att det ändå måste kännas bra för att det skulle funka... Hon höll me och verka glad och munter, och nu verka hon gilla läget.

Jag ÄLSKAR henne, men jag sa att jag inte skulle dra upp det nå mer för hennes skull, (hon ha tidigare tyckt att de ä lite jobbigt att snacka om).
Vad ska jag göra???? jag vill verkligen va med henne.... har sagt att jag är kär i henne.....vad mer kan man göra?? svar plz[shake]

Spana också in:

Tre alternativ:
1. Hon är dum i huvudet och försöker spela svårfångad. Hon vill alltså ha dig.
2. Hon tycker att du är läskig som säger att du älskar henne och sådana saker. Du har alltså skrämt bort henne.
3. Hon vill helt enkelt bara inte ha dig. Det kan finnas väldigt många anledningar till detta, såsom t.ex: du är ful, du luktar illa, du är konstig, du är inte hennes typ.
Malto:

vad skulle de va bra för???.....


Med tanke på att hon aldrig sa att hon gillade dig tillbaka så är det nog bra om du ligger lite lågt ett tag och spelar lite mindre intresserad. Annars tycker hon nog bara att du är creepy om du tjatar om att du älskar henne.

Om hon märker att ditt intresse försvinner så känner hon kanske att hon saknar det. Det är ett bra sätt att få fram känslor på [rolleyes]