Forumet - Tjejen och hennes kompisar.

Tjejen och hennes kompisar.

128 0 2
Jag är 17år och Kille, min tjej är 16.

Vi har varit tillsammans i 2 veckor snart, vet är inte så länge men de är en grej jag stör mej på.
Redan innan vi va tillsammans och bara på G så vare svårt att få träffa henne ensam. Alltid en av hennes vänner va med, även om vi ska mysa framför film så vare en annan där.
Nu äre lite bättre för vi är tillsammans och vi vill vara ensamma, men hon är alltid med sina kompisar varje dag och om jag frågar om vi ska ses så säger hon jag ska va med dom båda, säger jag då att jag bara vill vara med henne ensam så frågar hon varför jag inte kan va me dom. Hon frågar om jag har problem med hennes vänner, jag säger nej men jag vill ju va med min tjej själv ibland. Hon säger då jag måste acceptera att hennes vänner å det gör jag.
Men hon träffar dom minst en gång om dan varje dag i veckan, vi träffas kanske 2 eller 3, 1 av dom dagarna dagarna är vi ensamma.
Vet att hon vill va med mej, och hon är inte blyg. Hon är rädd att förlora sina kompisar säger hon, men jag då lixom?

Alltså vad ska jag göra för att få mera ensam tid me min tjej? Har sagt jag vill ha de men hon verkar aldrig förstå, hon säger bara vi kan alla vara sen kan vi 2 va själva senare. Varför kan hon inte säga nej till sina vänner, varför kan hon inte dela upp tiden mellan dom och mej som jag säger hon borde? De är väldigt frustrerande, jag är en sån kille som vill vara me min tjej väldigt mycket, men om jag ska va me henne å hennes vänner hela tiden kan ju lika gärna alla vi bara va kompisar å hänga...
Tack precis vad jag tänker, men jag undrar mera va hon kan tänka lixom.
Äre hennes kompisar som alltid ska puscha sej på eller vad?

Häromdagen hade vi bestämt vi skulle vara hela dagen, jag såg fram imot de, sen nästa dag sa hon : Möt mej å Pillan (Pernilla) i centrum.
Hon sa inge om sin vän förut, jag trodde lixom vi skulle vara själva, de förstörde hela dan för mej -.-'