Forumet - Tjejen skriver inte till mig

Tjejen skriver inte till mig

515 0 4
Hejsan! Det är så att för några dagar sedan så var jag ute med några kompisar, o helt plötsligt så såg jag en snygg tjej, så jag gick fram till henne och sa "kan jag få ditt nummer för jag tyckte du såg så snygg ut" hon fnissade lite och skrev sitt nummer, vi började snacka lite där o frågade varandra typ "vad jobbar du med?", "vad gör du här?" o sånna saker, men sen skulle jag dra hemåt och då sa jag till henne att vi hörs sen, hon ba "okej!". Så när jag var hemma så började vi sms:ade till varandra typ i kanske 5-10 minuter, och när hon skrev med mig så svarade hon ganska snabbt, jag fick hennes snapchat o sånt. Men sen ville jag låta henne va för hon hade jobbat, och hon var då påväg hemåt när jag träffade henne.

Men senare, några timmar kanske efter 3-4 timmar så skrev jag till henne på snapchat, jag sa till henne "Heej, vad göör du?" och då svarade inte hon snabbt som hon brukade göra förut, hon svarade efter kanske en eller två timmar. Och då svarade jag, men sen när jag skickade till henne och väntade för att få svar tillbaka, så väntade jag jävligt länge, då tänkte jag "äsch skitsamma går o lägger mig istället" sen när jag vaknade på morgonen för att dra till skolan, då såg jag att hon hade bara läst men inte svarat alls. Jag blev lite förvånad, och sa för mig själv "Varför??" 

Så jag skrev till henne "hej!:)" och hon sa "Jag jobbar :)" Jag sa: "jaha, men då hörs vi sen da, och då frågade jag oxå om när hon slutade. Hon sa "22:00" och jag sa: "jaha okej, men vad brukar du göra när du kommer hem?" Och sen svarade hon inte, och hon hade inte läst än" Jag blev typ lite ledsen, och känns som att jag bara typ tappar energi av att alltid vänta länge på henne, och tänker vad är det för fel med mig?

Och min fråga till er är varför svarar hon inte direkt, eller hör av sig?? vad kan jag göra istället då, kom med tips o råd tackar!! för vill inte förlora denna fina tjej! För jag vill att hon oxå ska skriva till mig, o inte bara jag

Inga kommentarer

Senast ändrad 19 May 2016, 19:04 av mergimkosovo
Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

fråga om hon vill träffas igen, om du känner för de så kan du bjuda henne på nåt om du har en aning om va hon gillar, behöver inte va dyrt eller så