Aviseringar
Rensa alla

tjejen sluta svara


Ämnesstartare

Hallå !

Jag snackade med en tjej online hon verkade trevlig men ganska så seg(tog typ 5 min för henne att svara),jag fråga om hon hade en webcam då sa hon ja och satte på den. Kameran var riktad neråt hon hade urringat som bara den ![chocked]. Helt plötsligt visade hon mer av sina bröst i typ några minuter, sen så sa hon BRB och jag ba sa typ okej ! hoppas vi kan snacka mer senare[smile] Ha det så bra osv och då bara gick hon offline. Nästa dag så försökte jag prata med henne igen och jag frågade henne lite frågor men fick aldrig något svar.

Vad hände? varför sluta hon prata med mig? vi snacka typ flera timmar innan hon visade sin webcam[shake] kan någon tjej förklara.


   
Citera
Ämnesetiketter

loke90:

kan någon tjej förklara.

Jag är tjej, hej!

Hon pratade med fler än dig troligtvis, därav dröjsmålet.
Hon ångrade sig kanske senare, hon tyckte du var jobbig att prata med och ville inte fortsätta dagen efter och därmed skapa en kontakt med dig. Så kan det vara..


   
SvaraCitera

Hon vill inte prata med dig för att du ä kåjkad.


   
SvaraCitera

loke90:

Hallå !

Jag snackade med en tjej online hon verkade trevlig men ganska så seg(tog typ 5 min för henne att svara),

JÄVLA AMATÖR[badgrin]


   
SvaraCitera

tröttnat på dig ? eller så kanske hon har ett roligt liv just nu och börjar prata med dig när det börjar bli tråkigt igen [tard]


   
SvaraCitera

Camhora.


   
SvaraCitera

LillMonstret:

Camhora.

excakt, exhibitionist, men ointresserad av din uppmärksamhet, ville bara teasa dig ;=


   
SvaraCitera

loke90:

Vad hände? varför sluta hon prata med mig? vi snacka typ flera timmar innan hon visade sin webcam kan någon tjej förklara.

TROLL / PEDOFIL


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Äh hon är konstig ju ![shake] hon svarade för några dagar sedan och sa att hon var rädd för att störa mig[shake] ja typ bara sa nej du stör inte mig oh hon ba OK:) sen typ har jag inte hört något från henne[shake] flummiga tjejer ![sad]


   
SvaraCitera

Det kanske inte var meningen att hon skulle visa brösten och så skämdes hon sen? Eller så typ skulle hon visa för någon annan och glömde att hon hade cam på med dig, or whatevah.


   
SvaraCitera

loke90:

hon verkade trevlig men ganska så seg(tog typ 5 min för henne att svara),

ja sånt känner jag igen -.-


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera