Forumet - Tjejen tar inge Initiativ.

Tjejen tar inge Initiativ.

338 0 15
Jag 17 och tjejen 16 år, 2 veckor tillsamans.

Jag har märkt hon tar inge initiativ, alltid jag som frågar om vi ska ses eller göra nåt, har hänt någon gång fast då äre mera kom ut med mej å min kompis, inte vad jag förväntar mej: ska vi 2 göra nåt eller får jag sova hos dej inatt.

De är jobbigt för om jag frågar hela tiden känner jag mej jobbig.
Inte bara min tjej utan har märkt många tjejer är så.
Dom kan oxå i mindre bannor inte ta initiativ att välja film, bio, va man ska göra/äta, när man ska mötas osv...

Spana också in:

jag tror det handlar om att hon är blyg och tycker de känns jobbigt att ni två är ensamma, sånt brukar ju gå över efter ett tag..i början är de alltid knepigt. vi tjejer är rätt duktiga på att låta killarna ta initiativ också.
Men du lär märka om hon gillar dig och vill fortsätta träffas, då kmr hon garanterat börja höra av sig också[smile]
high.blogg.se:

då kmr hon garanterat börja höra av sig också[smile]


Vet inte om det hjälper riktigt men jag vet flera tjejer som inte hör av sig till killar alls bara för att de inte behöver det.
En tjejkompis sa sist att hon inte hört av sig till sin kille på två år bara för att hon vet att han kommer höra av sig och när jag frågade vad hon skulle göra om han inte gjorde det så svarade hon enkelt att hon inte skulle bry sig direkt om det.

OnT: kompis var du glad att du får ta initiativ istället för att hon tvingar med dig på massa skit som suger och du tycker är tråkiga.
Historien:

Det här måste stanna mellan oss, man och man emellan. För det första.. Passa dig för krångliga fruntimmer med sex rädsla. Stöter du på någon som inte vill släppa till hålet, så bara byt. Skaffa dig en bred arslad som kan föda ungar.


Vet inte hur jag ska svara riktigt xD
kan bara säga är inte oskuld men sex är inte något jag äns bryr mej om faktiskt.
Jag vill ha en flickvän som oxå är min bästa vän å gör mej glad