Forumet - tjejer å killar, kolla hit!(A)?

tjejer å killar, kolla hit!(A)?

334 0 43
okej, ja vet inte om ni tycker det är en dum fråga eller ej, men skit i att svara om ni tycker den är dum, vill bara ha seriösa svar,orkar inte med mer att bli förolämpad för mina frågor och hur ja skriver...Men iallafall, min fråga är iallafall, typ många killar undrar/frågar typ om ja pullar mycket,eller har gjort det, jag har dock inte gjort de på mig själv liksom, brukar ni tjejer göra de ;S ? å ni killar, tror ni att alla tjejer gör det lika ofta som ni liksom runkar??

Spana också in:

iknew:

typ många killar undrar/frågar typ om ja pullar mycket,eller har gjort det, jag har dock inte gjort de på mig själv liksom, brukar ni tjejer göra de ;S ? å ni killar, tror ni att alla tjejer gör det lika ofta som ni liksom runkar??


Enligt en undersökning tror killar att vi tjejer simulerar ett samlag när vi onanerar, det vill säga - de tror att vi för upp föremål i oss, t.ex ett finger. Men det ska tydligen vara ytterst få tjejer som gör det. Ifall de förekommer penetration brukar man ändå komplettera det med lite hederligt gnugg.

Och för att besvara killarnas fråga - jag onanerar iaf dagligen. Ibland upp till fem gånger. Så då vet killarna.