Forumet - Tjejer: Avtända av oskulder?

Tjejer: Avtända av oskulder?

5378 0 63

Spana också in:

lillkuken:

Dom blir avtänta av osäkra killar som inte kan tänka själva.

ex. på vad osäkra killar säger:
Tjejer: Avtända av oskulder?
Fel på mig eller andra?
Varför är jag ogillad på UM?
Varför ogillar alla mig?
Gillar svenska tjejer svarta män?


Det här var bara en fråga vad folk på det här forumet tycker och tänker. Jag vet att det ger ingen riktig bild av vad andra i samhället tycker. Jag tyckte bara det var kul att veta vad folk tycker här.
Vad tusan ska det spela för roll. Ömsesidighet och två kåta personer är det enda som behövs. Annars är man en ondskefull människa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dold text: Eller, minst två rättare. Om man inte älskar med sig själv då förstås.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -

[blush]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 3 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sen var ju frågan riktad till tjejer också. Men jag behövde inflika lite kände jag.
Finns ju många som har fantasier om att vara den där heta tigerhonan som lär upp den yngre oerfarne mannen. Det tänkte i alla fall jag lite när jag tog en oskuld under mina vingar en gång. [cool] Såg mig själv som en naughty lärarinna på något sätt. I efterhand tycker jag att jag var en jädrans foliehatt. Men det får stå för mig.

Hursomhelst, det mesta med sex är oerhört individuellt. Vissa kommer inte bry sig alls, vissa kommer backa. Så är det bara. Jag tycker du ska oroa dig mer över att du är så osäker istället. Det är nog fler som blir avtända av velighet och osäkerhet än om du legat med någon eller inte.
Anura:

ag vet att det ger ingen riktig bild av vad andra i samhället ty


Fast vi är ju en del av samhället.Jag skulle väl kanske inte bli "avtänd" eller så, men föredrar väl kanske någon med lite erfarenhet åtminstone. Sjukt att det ses på olika beroende på vilket kön det är som är oskuld.
Anura:

Varför skulle personen nödvändigtvis vara konstig för?


Det behöver inte innebära att den som är oskuld faktiskt är konstig. Men i vårt samhälle är det inte supervanligt med oskulder som är 25+. Det är väl i grund och botten fördomar som spökar, men man kan ju fråga sig själv varför ingen dragits till denna människa sexuellt, om det finns en bakomliggande anledning eller om det är ett medvetet val personen gjort på egen hand.
Anura:

avtända eller OK med oskulder i vuxen ålder?


Det handlar ej om att vara oskuld eller ej, i vissa fall har man en medfödd sexuell känsla för det hela och vet exakt vad man skall göra för att partnern skall få det skönt..

Är du oskuld så skall du aldrig tala om det för din partner.. Detta om något tyder på osäkerhet från din sida..

Med detta sagt så skall du inte heller ljuga för din partner om denne frågar, du kan fnissa lite grann och säga något charmigt istället eller bara påbörja det hela.. [smile]

Att vara oskuld säger egentligen ingenting om hur pass duktig du är på att ge en partner ett trevligt samlag. Det är din inställning till det hela, din eventuella nervositet som utstrålar osäkerhet.. Vissa kvinnor tänder till på detta, blyga killar.. Andra vill ha en med motsatt personlighet.. Var dig själv bara och lycka till!