Forumet - Tjejer! Behöver ert råd! (Killar också)

Tjejer! Behöver ert råd! (Killar också)

439 1 5
Jag är en kille som är 15 år.
Det är så att jag är kär i en tjej i min klass.
Det känns som att hon gillar mig också men vet inte riktigt, så därför frågar jag er tjejer här om ni skulle kalla henne intresserad. 
För det första så kallar vi varandra för syskon (Det var hennes idé från början), hon brukar oftast säga åt vårt "gäng" att sitta med hennes "gäng" på raster och sist vi var på utflykt med skolan så frågade hon om hon fick fläta mitt hår, på skoj alltså, men jag lät ju henne såklart göra det. (Jag är en kille med långt hår.) 

Skulle ni tjejer ha gjort något av ovanstående om ni var intresserad i en kille? 
Det är det jag undrar mest över.

Sen så har jag ju den här frågan som alla ställer sig: 
Hur frågar man bäst chans? Och då menar jag inte hur man ska GÖRA det, utan hur man ska säga/skriva det. 
"Får jag chans på dig?" känns en aning barnsligt. 

Tacksam för svar! :) 

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

När du är ensam med henne och det är rätt stämning så säger du det bara. Hur du säger det får du bestämma själv. Tips kan vara: "Jag är kär i dig", "Jag tycker väldigt mycket om dig" "Du är väldigt söt, snygg) (eller liknande komplimang).

Viktigaste av allt: SÄG DET! Annars kommer du bara ångra dig senare i livet. 
För det första, tjejer brukar inte ha så bra raggningstips. Fräråga killar om sånt istället. Och istället för det andra, vem bryr sig om hon är intresserad eller inte? Prova att ragga så kanske hon blir intresserad, eller inte, och då är det bara att fortsätta vidare i livet. Anspela på att du är intresserad lite skämtsamt och var lite retsam ibland. Visa intresse. Tejer har lärt sig att killar ska ta initiativ först, så gör det. Visa att du är intresserad som mer än en kompis som hon kan fläta håret på. 

Spana också in: