Forumet - Tjejer, beskriv er idealkille!

Tjejer, beskriv er idealkille!

9643 1 99

svnfpudkA: kan hålla masken under alltför långt utdragen dubbelironi
gillar fysiska lekar som brottning och att äta till bristningsgränsen
+2, mycket viktigt


Samt: inte klängig, svartsjuk, elak, hotfull eller korkad. Ja tack till en: påläst, charmig snubbe med humor som matchar min (inte ett endaste jädrans rasistiskt/homofobt/misogynt skämt, tack), gärna generös och varm. Ett starkt sexuellt behov är att föredra.

Spana också in:

ojojoj! vilken svår fråga, där fick jag verkligen något att bita i! jag tycker om dem flesta människorna, fitta eller kuk, whatever :) humor är aaalltid kul. Svettdoften får mig på något sätt att kåtas till lite... att veta att hon/han har varit aktiv är hett:) så han får gärna lukta svett. svett och humor är det bästa! någon som håller med? ;)


time: Som i needy/totalt beroende av att jag finns där som en slags hobby eller leksak och att han utesluter sitt liv utanför förhållandet till "förmån" för relationen. Det blir för mycket.
ja, det är inte bra. kan dock även inflika att jag känner att det abolsut bästa är om man är bästa vänner och kan träna ihop och har samma intressen. så att man är en slags friends with benefits men mer seriöst.