Forumet - Tjejer: bli våldtagen av en snygg kille?

Tjejer: bli våldtagen av en snygg kille?

2297 1 26
Hejsan! Läste en annan forums fråga där någon frågade om den hellre blir mördad eller våldtagen.

Såg att det var många tjejer som hellre blev våldtagen än mördad, så då frågar jag:

Skulle ni tycka om att bli våldtagen av en riktigt het, snygg och sexig kille?

Spana också in:

Det hemska i att bli våldtagen ligger naturligtvis i våndan att gärningspersonen eventuellt är ful. ^^

Sarkasm åsido kan jag, likt Kudhos, tänka mig att våldtäktsscenarion för vissa kan vara en upphetsande lek. Men sådana lekar sker i samförstånd med ömsesidiga avtal mellan involverade parter. En våldtäkt är ofrivillig kränkning som i sig innebär lidande för den offret. Är det inte ofrivilligt eller upplevs som skadligt eller jobbigt - då verkar det, utifrån min lekmannasyn, inte vara en våldtäkt.
Asså, våldtäkt.. Jag ser denhär bilden framför mig:


En ensam tjej, 20 barre går i mörkret vid skogen.
En as snygg kille på 20+ barre hoppar fram och är sjukt trevlig, men i princip tvingar med henne ut i skogen och kysser henne. 

Om hon liksom tycker han är sjukt snygg o grejjer.. varför inte köra?

isola:
Men hur många hjärnceller har du :(( om hon vill och det är frivilligt så är det ingen våldtäkt. Att någon tvingar med sig någon är dock ALDRIG okej.
Om man vill bli tvingad till det då, men ger ifrån sig fejkat motstånd, skrik osv.. (Alltså njuter av det) då handlar det väl åtminstone om våldtäkt i alla andras ögon än offrets egna. Hur ser du på det?

S3ON:
Om man vill bli tvingad till det då, men ger ifrån sig fejkat motstånd, skrik osv.. (Alltså njuter av det) då handlar det väl åtminstone om våldtäkt i alla andras ögon än offret. Hur ser du på det då?
En våldtäkt är när man tvingar offret. Förövaren ska ändå självklart bli åtalad för våldtäkt då hen inte kan veta vad offret tänker och inte. Dock hör ju sådana lekar BDSM till där man innan gjort upp om villkoren och har ett stoppord.