Forumet - Tjejer, bråk och slagsmål!

Tjejer, bråk och slagsmål!

1285 2 1

Är du tjej och har erfarenhet av att ha varit i bråk eller slagsmål med andra personer?

Du har kanske varit med i bakgrunden då andra bråkat, tittat på eller själv deltagit fysiskt eller muntligt?Handflata, nyp, knytnäve, spark, slag, klösning, hårda ord?

Jag läser på Universitetet och skriver just nu på en uppsats där jag pratar med tjejer och deras syn på bråk, slagsmål och att använda våld. Vanligtvis är det killars slagsmål och brott som det skrivs och pratas om och jag vill nu lyfta fram hur tjejer upplever det. Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av dina erfarenheter och tankar?

Jag är intresserad av vad du tänker om att vara i bråk eller slagsmål eller använda fysiska eller muntliga handlingar mot någon annan. Det kanske är något som hänt flera gånger eller bara en, kanske är det något du brukar göra, kanske ihop med andra. Det kan ha hänt för längesen eller nyligen.  Självklart kan du vara helt anonym!

Det skulle vara väldigt värdefullt om du vill dela med dig av dina tankar och erfarenheter, det kan bidra till att andra kan få bättre kunskap om tjejers situation.

Du kan kontakta mig här eller så kan du maila mig, detta är min mailadress: [email protected]

Du kan också skicka ett meddelande eller gå med i min facebook grupp: Tjejer2014

Jag arbetar inte för socialtjänst eller polis, jag skriver om detta för att jag är intresserad av hur tjejer tänker om bråk och att slåss och vill därför prata med tjejer om det. Jag har ingen anmälningsskyldighet och du behöver inte berätta vad du heter eller ge någon annan information.

Du som läser detta kanske känner någon som skulle kunna tänka sig att prata med mig, isåfall får du gärna ge dem denna informationen.

Hoppas att vi hörs Glad