Forumet - Tjejer bryr sig BARA om utseende

Tjejer bryr sig BARA om utseende

4889 2 41
Allt annat ni säger är en lögn. En  attraktiv kille kan vara kriminell, mördare, alkoholist, elak, rasist, sexist, blyg, dum, psykopat, nazist, fattig, men ändå få tjejer från alla samhällsklasser på löpande band.

Fråga: Varför ljuger ni? Varför kan ni inte säga som det är?


Tycker att maskulinitet och social status verkar viktigare, om vi nu ska generalisera och vara bittra. 

Killar har enligt mig en större tendens att värdera utseende över allt annat när det kommer till val av partners. Ser oftare snygga tjejer med mindre fagra killpartners än tvärtom. 

Tjejer är däremot mer måna om deras egna utseende än vad killar är, rent generellt.

Spana också in:

Jag har alltid sett människor som likadana, men de senaste årens rabiata separering av könen har börjat övertyga mig om att den kvinnliga rasen fungerar annorlunda än vi andra.

Med det inte sagt att de enbart tänker på yta, det är något rätt universellt, jag själv är rätt dömande vad gäller utseende med trots att jag själv har ett allt annat än förmånligt sådant och borde veta bättre/hur det känns att bli dömd etc. etc. Men ja, det finns definitivt något i flickebarnens hjärnor som får dem att dras till vad som i folkmun brukar betitlas "rövhål" , att "sparka nedåt" är en högst attraktiv egenskap hos dessa primitiva kreatur som saknar insyn i värdet av intellektuella egenskaper, gemenskap och samförstånd människor emellan.

Det är därav min ståndpunkt att ta avstånd från eder antiidealistiska hållning och enbart betrakta er på avstånd som estetiska objekt tills dess att jag kan finna mig en man som intresserar mig eller leva ensam resten av mina dagar, högst troligt oavsett gällande beskådning, men med en stolthet istället för skam.

Proteus: Killar har enligt mig en större tendens att värdera utseende över allt annat när det kommer till val av partners. Ser oftare snygga tjejer med mindre fagra killpartners än tvärtom.
tjejers krav är att killar ska vara minst en 7+. killarna i gymmen som sliter som åsnor tävlar om de absolut mest oattraktiva tjejerna som ingen vill ha. 10% procent av killar dominerar 80%-90% av tjejerna. med andra ord har tjejer mycket högre krav på killar.

mynona: Alla bryr sig bara om utseende. och sprit
varför klassas de flesta killar (ungefär 80%) som "fula"? tjejer har mycket högre krav på killar och är därmed mycket mer utseendefixerade.


Armagedon: Alla vill väll ha någon som finner en i smaken, det oavsett vad man själv har för könstillhörighet
man kan inte förvänta sig vara värd en 8 när man själv är en 5 utan att kompensera med status, pengar

devax:
tjejers krav är att killar ska vara minst en 7+. killarna i gymmen som sliter som åsnor tävlar om de absolut mest oattraktiva tjejerna som ingen vill ha. 10% procent av killar dominerar 80%-90% av tjejerna. med andra ord har tjejer mycket högre krav på killar. 
Hur mycket du än gymmar kommer det inte att ge dig ett snyggt ansikte. Det finns dessutom väldigt många tjejer som finner biffiga kroppar fula och oattraktiva. 
 
Jag tror definitivt att tjejer rent generellt har lägre utseendemässiga krav på partners än vad killar har och att de rent generellt värderar personliga egenskaper (inte nödvändigtvis bra sådana) högre. Kom igen, du kan väl inte påstå att det är vanligare att se utseendemässigt välsignade killar tillsammans med mindre lyckligt lottade tjejer än tvärtom? 

Tjejer har förmodligen fler krav, men de har knappast högre krav vad gäller utseende.

devax: Allt annat ni säger är en lögn. En  attraktiv kille kan vara kriminell, mördare, alkoholist, elak, rasist, sexist, blyg, dum, psykopat, nazist, fattig, men ändå få tjejer från alla samhällsklasser på löpande band.

Fråga: Varför ljuger ni? Varför kan ni inte säga som det är?


Deprimerad eller?

Kvinnor gillar män som har utseende och personlighet, har man bara en av dessa egenskaper så blir det svårare men det går ändå att få till det.

Har man dock varken utseende eller personlighet, vilket är fallet med mig, så är det helt kört. Är inte ens lönt att dejta/flörta med kvinnor, jag vet redan att jag kommer bli nobbad och att det inte finns en enda kvinna på jorden som kan finna mig attraktiv. Jag har inte ens en chans att få vara vän med dom. Bara män som vill vara vän med en.....känns som att män har mindre krav, synd att man inte är bög.