Forumet - TJEJER!! glömde ta ett ppiller, hjälp?

TJEJER!! glömde ta ett ppiller, hjälp?

2116 1 15
tjo brudar.
Det är såhär att jag tog ett ppiller på sista veckan ca 12 timmar försent. jag fortsatte att käka kartan och började på en ny med hopp om att INTE få mens. Jag fick typ bruna flytningar det var det ända men nu när jag är på det första veckan på den nya kartan så fick jag mens. ofc..!! :)
ska jag bara sluta mitt i kartan och göra ett uppehåll i en vecka så mensen får komma eller ska jag fortsätta att äta?
tacksam för SERIÖSA svar!

Spana också in:

Anledningen till mensen är antagligen för att du tog ditt piller försent, men fortsätt äta så kommer mensen försvinna efter några dagar, om det nu inte är så att pillrena är lite för svaga så de inte kan stå emot mensen. Hade precis samma problem själv, och bytte därför till ett annat preventivmedel och efter det går det fint att hoppa över mensen och jag får aldrig några mellanblödningar! [smile]
Isawien:

Anledningen Hade precis samma problem själv, och bytte därför till ett annat preventivmedel och efter det går det fint att hoppa över mensen och jag får aldrig några mellanblödningar!


Vilket då? Jag har tagit minipiller i ca 1 år men jag har jätte oregelbunden mens och vet aldrig när den ska komma...
bcsc:

Vilket då? Jag har tagit minipiller i ca 1 år men jag har jätte oregelbunden mens och vet aldrig när den ska komma...


Idag har jag p-plåster, funkar perfekt för mig. Största fördelen med dem är att man aldrig kan glömma och därför alltid är skyddad, och att det ger en jämnare dos hormoner eftersom det transporteras ut i blodet konstant i en mindre mängd än om man tar ett piller då alla hormoner kommer direkt!