Forumet - Tjejer, hjälp mig förstå hur hon tänker

Tjejer, hjälp mig förstå hur hon tänker

1601 0 17
Ok , nu har jag en fråga angående en tjej som ajg gillar.

Hon säger att hon bara vill vara min kompis, men vi har sovit i samma säng trots allt. Men inga kyssar och inget sex.
Idag frågade jag om hon ville sova hos mig ikväll igen. Först sa hon att hon var trött. Och då vart jag ledsen. Sen en timme senare frågade jag om hon fortfarande inte orkade komma och då sa hon också nej. Men nu när jag skrev att det var lugnt för jag skulle fråga en annan tjej, så vart det eld och lågor tydligen. Nu vill hon komma helt plötsligt?

Varför vart hon så desperat. Gillar hon mig? Eller vart hon freakad när hon visste att jag kunde sovit med en annan tjej?

Hur tänker hon? Är hon kär i mig eller vill hon bara vara kompis?

Spana också in:

1. Hon är kär i dig - she just doesn't know it yet.

2. Hon är kär i dig, men nekar det, inför både sig själv och andra, eftersom du är så ful/elak/något annat opassande

3. Hon spelar svår fångad.

4. Hon gillar att du tycker om henne, men vill inte att det ska komma någon annan tjej, och ta hennes plats [mad]

Gillar du denna tjej? [cool]
bububu:

Hur tänker hon? Är hon kär i mig eller vill hon bara vara kompis?


Jag tror inte att hon vet hur hon känner för dig, medvetet eller omedvetet. Därför intalar hon sig själv att hon inte vill gå för långt med dig, emedan hon samtidigt blir avundsjuk på andra flickor.
Hon är antagligen minst lika förvirrad som du just nu. Ge henne tid och visa tydligt att du är intresserad utan att vara påstridig; då får hon chans att tänka efter och bestämma sig.
Okey nu ska jag vara helt seriös här som vanligt.

Vi människor är komplicarade.

Anledningen till att hon blev så desperat behöver inte betyda att hon är attraherad av dig. Utan det kan också betyda att hon tycker om att ha ensamrätt på dig när hon kanske då känner att det är just henne du frågar och att det alltid ska vara just henne.

Om det nu är så att hon bara vill ha ensamrätt på dig så är detta slags reagerande faktiskt rätt så vanligt hos människor.
Att man kanske inte är förälskad/kär i personen men ändå vill ha denne för sig själv. Känna sig efterfrågad ( lite egotrippat ) men men..

Sen kan du ju märka på andra sätt om hon är förälskad i dig ?
Det kan visa sig om hon bara tar dig passivt ?

Asså en person kan vara sådan att den tycker om dig, den tycker att du är finm, men ej förälskad i dig. Och den är van vid att få kontakt från dig.
Sen när du väl tänker träffa någon annan så tolereras det inte.
Den vill helt enkelt ha dig för sig själv. Detta är inte direkt föräleskelse/kärlek utan som sagt mer ego trippat ensamrätt.
Men då får man inte låta det gå långt då ni är kompisar dvs du ska kunna vara en fri individ som kan träffa andra personer precis som personen i sig själv kan.