Forumet - Tjejer: Hur många killar har du sugit av?

Tjejer: Hur många killar har du sugit av?

4326 1 14

Spana också in:

CosaNostra:

(Du röstade på detta alternativ)


Bara en. Har inte vågat eller vad man ska säga. Känns lite läskigt på nått vis att stoppa den hårda grejen i munnen. Och skiträdd att man ska vara dålig på det. Nu gick det bra som tur är när jag gjorde det, försökte en jävla massa, hah lite kul att försöka faktiskt [blush]. Dock borde det egentligen inte räknas för jag var tvungen att få honom hård först innan det ens gick att testa......
Mandan:

Dock borde det egentligen inte räknas för jag var tvungen att få honom hård först innan det ens gick att testa......


Det räknas väl? [smile] Haha, framförallt att försöka! Det är ju så man lär sig. Du var säkert inte alls dålig [smile] Men ibland tar det ju ett tag innan man lär sig göra det riktigt riktigt bra på en viss person!
CosaNostra:

Haha, framförallt att försöka! Det är ju så man lär sig. Du var säkert inte alls dålig


Klart man måste försöka & gör man fel vill man ju veta vad man kan tänka på vilket i sig bara gör att man vill försöka mer [crazy]. Dålig var jag inte, nybörjare, hha han tyckte ju iaf det var skönt [smile]

ajyprah:

Det är ju roligare att suga den hård.


Hade velat testa det hellre eller också. Den blev ju aldrig riktigt hård igen för han hade typ tappaat suget lite efter sin utlösning. Äh.
CosaNostra:

Med andra ord ska man klaga mycket? Nä, skämt åsido.


Hehe, det gör ju bara en mer besluten att man ska lyckas göra det skönare. Fast man ska ju inte klaga direkt för då blir man ju bara mer osäker, tips är ju alltid välkommet!

CosaNostra:

Var lät du han komma?


Kom ju inte av avsugningen utan hade kommit innan när vi hade sex, i en kondom [wink]