Forumet - Tjejer: Hur pass nakna får era kompisar vara hemma hos er?

Tjejer: Hur pass nakna får era kompisar vara hemma hos er?

6954 1 36

Förstår inte riktigt frågan... talar du om hur mycket en heterosexuell kille kan vara avklädd i enrum med en heterosexuell tjej i en icke sexuell situation utan att hon känner sig obekväm? Är det inte beteendet som är viktigt för om man själv känner sig bekväm med hur och hur mycket någon annan är klädd snarare än klädseln som sådan? Själv resonerar jag mest som att man väl är vän med folk man inte känner sig hotad av och ur det avseendet bryr jag mig personligen inte särskilt mycket hur hög grad avklädd personen är. Hade det varit någon jag känt mig hotad av hade vi ändå inte varit vänner. Dock föredrar jag väl oftast att hn är ungefär lika påklädd som jag själv, av någon slags social umgängesorsak som går ut på att man ska vara på samma plan. 

Spana också in:

ÖH

Jag klär ju inte av mig om jag stannar hos någon över dagen. "Gåre bra om jag sitter i bara boxers, bror?"

Men om jag ska sova över hos någon eller så, och personen ger mig inget ombyte så sover jag i underkläderna om det är i en säng. Ska inte ta in mina jeans i någons säng. Unfresh. 

Vanliga kläder om det är en soffa/golv.

Jag fattar inte riktigt? Har nog svårt att se en anledning till varför en vän till mig (varför spelar könet på vännen roll?) skulle klä av sig inför mig bara sådär liksom, finns det en anledning så finns det väl men antar att nakenlekar inte är så vanligt i min umgängeskrets.