Forumet - Tjejer, kommer ni?

Tjejer, kommer ni?

4595 0 37
Jo, det är så att jag har funderat lite på en sak. Hur vanligt är det egentligen att man kommer av enbart sex dvs. penetration? Ni tjejer, brukar ni göra det? Och i så fall, hur tusan bär ni er åt? [crazy] Jag har aldrig vart med om en så kallad vaginal orgasm eller vad man ska säga, att man lyckas komma av enbart själva sexet och inga fingrar eller nåt annat inblandat..får känslan av att det inte är supervanligt att man gör det heller, inte bland mina kompisar och tjejer jag har pratat med i alla fall. Men ändå har det hänt flera gånger att killar jag haft sex med blivit uppriktigt förvånade när jag har sagt det och sagt att de varit med en massa tjejer som minsann kommer flera gånger under typ tio minuter utav enbart sex..(vilket såklart kan vara överdrifter men ändå). Ni killar kan ju också svara..upplever ni att tjejer lätt kommer av bara själva in och ut grejen, blir ni förvånade eller tycker det är konstigt om man nu inte gör det?

Spana också in:

hallontilda:

Ni tjejer, brukar ni göra det?


Ja, jag kommer av enbart penetration, förr kunde jag inte komma alls genom stimulans av klitoris, utan bara penetration. Numera kommer jag lättare om både och nyttjas^_^

Många tjejer kommer inte vid enbart penetration, men mycket ligger i att man inte orkar utforska gränser och försöka mer. Folk ger upp för lätt helt enkelt.
hallontilda:

en ändå har det hänt flera gånger att killar jag haft sex med blivit uppriktigt förvånade när jag har sagt det och sagt att de varit med en massa tjejer som minsann kommer flera gånger under typ tio minuter utav enbart sex.


Och över 90% av alla kvínnor har fejkat en orgasm ;)


Harpyja:

Hur jag gör: Jag blir penetrerad.


lyx!