Forumet - Tjejer njuter mer av sex än killar

Tjejer njuter mer av sex än killar

2879 0 118

Spana också in:

Jessiiica:

Isf har du en jävligt dålig pojkvän/flickvän/kk eller vad du nu har, självklart är det skönt mellan orgaserna också annars skulle vi inte komma flera gånger! [rolleyes]


Men är du efterbliven eller har du bara lässvårigheter? [confused]
Har jag sagt att det INTE är skönt mellan orgasmerna? Nä, dåså.
[tired]
Jessiiica:

Kvinnor/tjejer är som duracell kaniner vi bara går och går


Eh, nä. Inte direkt. Efter varje orgasm blir det svårare och svårare att komma om det ska ske under samma sexakt. Sedan kan man exempelvis bli torr om det pågår för länge.
Men du kanske är en levande glidmedelstub?

Jessiiica:

det kan inte killar för när dem får det lika skönt som vi vilket är typ 1 gång då är det klart fattar du??


Källa på det eller? Och vadå "lika skönt som vi", när dom kommer får dom orgasm. Det är inte direkt så att vi tjejer under en sexakt svävar på en "kill-orgasm" hela vägen.

Sen å andra sidan sägs det att den kvinnliga orgasmen är mer intensiv än mannens orgasm. Just därför tror jag att mannen har det skönare under sexakten än kvinnan.
Varför? Dels för att det borde väga upp. Och dels för att mannens ollon lite snyggt kan jämföras med kvinnans klitoris. Klitoris stimuleras oftast inte under in och ut-proceduren, dock stimuleras ollonet hela tiden.
Och ja, vi har G-punkten som knådas under in och ut-proceduren, men inte ens 50% av världens alla kvinnor kan komma på det sättet. Jag är en av dom.

Påstå inte att jag har haft dåliga sexpartners eller att jag är oerfaren. Jag är nog garanterat mer erfaren än dig och jag tänker iallafall innan jag börjar skriva som om jag vet något när jag inte alls har någon koll.

Det handlar om vad man tror. Ingen kan uppleva båda.

Är vi klara med varandra nu? BRA. Jag orkar inte diskutera med blondiner. Dold text: Eller random DaH, ja har en WinDowS-brudar.