Forumet - Tjejer och WoW? ;)

Tjejer och WoW? ;)

3953 0 68
Finns kanske redan en sån här tråd men ah. Ville bara fråga, vad tycker ni om tjejer som spelar WoW? :) Jag har spelat det *host* inte alls 2,5 år nej nej inte alls. Men folk har sagt till mig att det är nördigare när tjejer spelar än killar, och även att dom tycker det är coolt när tjejer gör det. Så, vad tycker ni? :). Också, jag har inte spelat på typ 2 månader nu, men jag funderar på att börja igen, ska jag eller inte? Vad tycker ni? Är det värt att slösa tid på det? Det är inte så att jag skulle skippa att göra andra saker för att spela, utan mer nån gång då och då när jag annars inte skulle gjort nåt alls ;D. Höhö :].
Är väldigt nördig. Men inom så många olika områden att det liksom nullifieras, dvs jag är fullt normal osv [surprised]
Har ett vanillakonto + ett nyare - mest pga behöver lvl 80 chars till jävla Cataclysm. Sen ska jag aldrig mer spela det skitspelet.

Börja inte igen.

Dold text: Spela EvE ist.
Edit: Dold text: Alternativt vänta till Old republic kommer ut, verkar hettttt

Spana också in:

Surina:

Jag tycker du ska vänta till cata innan du börjar då allt börjar om.
Och testa allt nytt istället :D!


kan ja ju göra.. smart :D

Floppsen:

Det betyder att jag hatar dig 1314000 gånger


å ja hatar alla som kan räkna ut hur många minuter d går på 2,5 år en gång O.o då e frågan, hur många gånger kan du göra det ? x)
lysmask:

å ja hatar alla som kan räkna ut hur många minuter d går på 2,5 år en gång O.o då e frågan, hur många gånger kan du göra det ? x)


Frågan är inte hur många gånger jag kan göra det. Frågan är hur många gånger jag gjort det och det är 1 gång. Så Du hatar mig 1 gång och jag dig 1314000 gånger[no-no]
hemlig:

FFXIV verkar dock bättre.


Är mer intresserad av hur de integrerat narrativ i gameplayet och hur combatsystemet/faserna ser ut i Old Republic.
Även om både FF11 och eventuellt FF14 är mer spel än vad WoW någonsin kommer bli verkar FF14 inte tillföra genren något nytt. Önskar väl dessutom att SE ville sluta mjölka franchisen så skamlöst [shake] Men det är ju ett helt annat ämne :o