Forumet - Tjejer: Raka eller vaxa benen?

Tjejer: Raka eller vaxa benen?

7659 1 38
rakar nån gång i bland, men rätt sällan. Det växer ju ändå bara ut igen, samt skönare när det gått ett tag och de slutat vara så stubbiga. 

R

Skulle vilja prova vaxa nån gång. Provade nå vexremsor förut, men mitt hår var för tunt och gick av bara. Det greppade inte i det. Kanske ska prova hard wax. Vet inte om jag pallar smärtan. Kanske får be pojken min om hjälp i så fall. Fast känns inte så bråttom att prova detta, men till sommaren kanske.

Spana också in:

Rakar benen, inte alls regelbundet dock utan det blir när jag saknar den där känslan av nyrakade ben mot varandra och under kläderna, såå nice Rodnar. Strävar man efter att vara hårlös är ju rakning jättekasst. 

Ska nog testa på vaxning, har epilerat benen ett par gånger och tycker inte det är så farligt.

Tula:

Dare to be bare :D

kukoxo: Åh köpte något sånt och har inte vågat prova än  Blir gråtfärdig av tanken


penja: Gör det inte hiskeligt ont i början? Hur lär man sig våga använda det? Hur gör man för att inte bli avskräckt när man provat en gång?
Jag var skräckslagen innan jag testade Andrea Brazilian Hard Wax. Hade testat sånna där värdelösa remsor från veet och fick av dem stora blåmärken 0.5 sekunder efter att jag dragit bort dem. Till min stora förvåning gjorde det inte alls särskilt ont med varmvaxet från Andrea. Man värmer vaxet i mikron och smetar på ett litet område i taget och bestämmer själv hur mycket man vill ta. Det enda som var knepigt var att få en riktigt bra ände att dra i då det är i det stelnade vaxet man drar i och inte någon remsa. Jag tycker att man fick med väldigt mycket hår på en och samma gång, till skillnad mot remsorna där man fick med typ noll. Nu har ju inte jag testat detta på benen (hehe) men det borde väl kännas ännu mindre än ni-vet-vart? 

Tula: Nu har ju inte jag testat detta på benen (hehe) men det borde väl kännas ännu mindre än ni-vet-vart?
mm har epilerat --du vet vad-- så egentligen borde det inte göra mer ont att vaxa, men har superkänsliga ben med tunt hår som inte ens kommer med när man epilerar.  Gråter hatar blåmärken och rivsår