Forumet - TJEJER SE HIT! - kärleken kommer

TJEJER SE HIT! - kärleken kommer

265 0 12
Hej tjejer!

Varje dag ser jag tjejer i min omgivning såras av kärleken och killar. De vill så gärna ha pojkvänner, desperata med andra ord. De anmäler sig på dejtingsidor, dejtar genom att ha sex (vilket de tror leder till kärlek) osv.

Kärlek är något större. ALLA kommer att möta den någon gång. Alla kommer få en pojkvän (eller flickvän). Den kommer kanske inte när man är 13,14,15 - den kan komma när du är 25,30. Men det är värt att vänta. Nöj dig aldrig med en slafs som inte bryr sig om dig, kanske bara har sex eller bestämmer över dig, bara för att du vill känna dig älskad. Det är inte kärlek.

Den dag kärleken kommer känner du det. Det är magkänsla. En partner som verkligen bryr sig, precis som din mamma eller pappa/äkta vänner gör. Kärleken kommer. Den dagen kommer kännas inuti dig, en magkänsla som säger att detta är rätt, detta är kärlek. Enbart sex är inte kärlek! (som så många tror).

Jag blir så ledsen när jag ser hur desperata och lednsa tjejer är över att de inte hittat sin kärlek. VÄNTA , det kommer! Bara lev och tänk inte så mycket. Tänk inte - ohh han har potentioal osv.. han kommer när han kommer, jag lovar.

Stor bamsekram till alla ledsna själar där ute. [blush]

Spana också in: