Forumet - Tjejer, skulle ni ha string BARA för killens skull?

Tjejer, skulle ni ha string BARA för killens skull?

6336 0 160
Om ni normalt inte använder string, skulle ni ändå kunna tänka er att ha det om er kille tände på det som satan?

Det är synd att man inte kan ställa så att man ser vem som röstar vad på detta forum. [crazy][wink]

Spana också in:

Veritas:

Det är ju samma uppoffring oavsett kön.


Med den lilla skillnaden att extremt få tjejer vill se sina killar i string, medan betydligt fler killar uppskattar om tjejen har string.

inb4 någon individuellfrälst kommer och predikar om hur killar och tjejer egentligen är exakt likadana fast vi inte är det.
vhfaj:

Din fråga är konstigt ställd eftersom killar i regel inte har string. Det är tjejer som har det.


Din logik är konstigt ologisk, då han precis sade att det inte handlar om vad som är "normalt" utan mer om minoriteter. Hans fråga är ju om du skulle ha string bara för att din flickvän vill det, vilket är i princip samma sak som att fråga en tjej som inte brukar använda string om hon skulle göra det bara för sin pojkvän. [confused]
vhfaj:

Din fråga är konstigt ställd eftersom killar i regel inte har string. Det är tjejer som har det.


Men det är just det, varför spelar det någon roll om tjejer vanligtvis har string?
När du ber en tjej om att ha string så frågar du ju henne som en individ, inte som en representant för alla tjejer. Så om hon inte vill ha string, skulle då hennes motvilja vara svagare än en killes enbart pågrund av kulturella skäl? Nej, antagligen inte.
Eftersom frågeställningen utgår från en motvilja att bära string så är den inte könsspecifik då det är samma motvilja som måste överkommas oberoende av kön. Därför är frågan relevant både när det gäller tjejer och killar.
Ensamvargen:

Hans fråga är ju om du skulle ha string bara för att din flickvän vill det, vilket är i princip samma sak som att fråga en tjej som inte brukar använda string om hon skulle göra det bara för sin pojkvän.


Det är precis INTE samma sak i princip. Det är en dum fråga eftersom killar inte har string (förutom gaylords, men sådan är inte jag).
vhfaj:

Det är precis INTE samma sak i princip. Det är en dum fråga eftersom killar inte har string (förutom gaylords, men sådan är inte jag).


Och det är bara kvinnliga fjortisar som har string (vilket BELIEVE IT OR NOT!!!!! alla tjejer inte är). För övrigt tror jag att det finns väldigt heterosexuella män som bär stringkalsonger, speciellt sådana män som börjar bli lite till åren nu.
Veritas:

Därför är frågan relevant både när det gäller tjejer och killar.


Jag är seriöst så jädra less på alla tomtar som yrar om saker som uppstått ur forskning som i sin tur baseras på extremt lösa teorier och ofta är tidsenliga, det vill säga väldigt påverkade av vad som är populärt idag och vad som förs fram av media.

Snacket om att det inte finns skillnader mellan könen utan allting är individuellt är en sådan sak. Fler borde kolla hur det ser ut i verkligheten istället för att lyssna på forskare som sitter i labb och samlar siffror.

Varför tror ni att det finns överlägset mest porr för killar? Av en slump eller för att killar generellt har starkare sexdrift?

Din fråga är ställd på ett sådant sätt att den utgår från att killar och tjejer generellt gillar samma saker. Och så är det inte.
vhfaj:


Du tar upp saker som jag inte nämnt och ingenstans svarar du på det jag har skrivit. Jag lämnar nu den här diskussion innan jag dunkar sönder mitt huvud mot en vägg i ren frustration. Ha en fortsatt trevlig dag min herre! [smile]

isola:

Slipper denna diskussion då Veritas och Ensamvargen tar den åt mig. [love]


Tyvärr, jag ger upp. Det här går inte, han förstår helt enkelt inte argumentationen.
Veritas:

Eftersom frågeställningen utgår från en motvilja att bära string så är den inte könsspecifik då det är samma motvilja som måste överkommas oberoende av kön.


Ditt snack håller inte. Den är visst könsspecifik eftersom tjejer generellt har mer string än vad killar har.

Men om du vill fortsätta ignorera det faktumet så gör så.

Jag slipper isola i den här tråden tydligen och bara det made my day. [y]