Forumet - Tjejer som först visar intresse men sedan spelar svåra

Tjejer som först visar intresse men sedan spelar svåra

4901 0 17
Först bjuder de ut en på typ fika. Man förstår att hon är intresserad på något vis, för vilka tjejer bjuder ut killar som de inte är intresserade av? Sedan när man börjar snacka och så oftare och är väldigt sugen på att träffa henne igen så spelar hon svår. typ är upptagen med en massa skit. Har inte tid att prata ens. sedan när man bara låter henne vara så börjar hon kontakta med en igen. Men det leder inte någon vart och tillslut verkar allt intresse ha dött ut eftersom det aldrig blir av att man sågs.

Varför gör vissa tjejer på detta vis?

Spana också in:

Jag är själv så, och jag tror det beror på att jag är rädd för att killen ska tröttna på mig, som händer typ alla hela tiden... Det är också en osäkerhet över vad man ska göra o inte...som får en att backa tillbaka och hellre spela säkert genom att inte vara påflugen... '' Men det är idiostiskt att gå runt o tänka på hurvida man ska va etc. då det inte finns några regler FÖFAN!!... Slappna av.. tänk inte framåt.. Vänskap och kärlek är inget spel, men folk går runt o flyttar pjäser o planerar, som om om det vore just det^^ [shake]
OCh...folk som leker med andra människor på ett visst sätt hela tiden... är väl rädda för att bli dumpade också''...de skapar en bild för killen/tjejen som verkar intressant o väcker lust för personen... Det här med avvaktandet...är väl en sorts lek' då jag som tjej kan hålla koll på killen, o aldrig känna mig avrejektad. Medan jag bygger upp en sorts relation jag har kontroll över, o han är helt lost i. Idiotiskt men fullkomligt förståeligt och vanligt i världen. På det här sättet slutar man ensam. [no-no]
Slightlymad:

Sedan när man börjar snacka och så oftare och är väldigt sugen på att träffa henne igen så spelar hon svår. typ är upptagen med en massa skit. Har inte tid att prata ens. sedan när man bara låter henne vara så börjar hon kontakta med en igen.


Skulle någon kvinna bete sig så mot mig så skulle jag säga ifrån direkt.
Slightlymad:

Men det leder inte någon vart och tillslut verkar allt intresse ha dött ut eftersom det aldrig blir av att man sågs.

Varför gör vissa tjejer på detta vis?


Classic, då säger jag, ska vi hyra film? :DDDDD Vilket alltid resulterar i att jag lever upp till mitt namn som jag har på denna sida... efter det så är dem inte så svåra längre, dem kommer för eller senare på under kvällens gång att jag är bäst? (;

nämen seriöst....

det är så... Så hyr film o get it going, efter man gjort det är dem inte så svåra längre... om dem fortsätter så spela svår å överlägsen o visa att du är dominant, ta det du vill ha brukar jag tänka med sådana tjejer?

obs: använd aldrig våld, var aldrig elak på ett "elakt" sätt, hoppas du fattar... tänk på hennes känslor även där för ingen är känslolös förutom psykopater osv... det normala bara att du visar att du är dominant typ... har hon något att göra så får hon planera om o säga till dem andra att hon "lovat dig först" :P ifall hon ska göra ngt som hon kan slippa...

Skriver här istället för att skapa en ny tråd då jag har EXAKT samma problem med en tjej just nu.

Lite kortfattat:

Var mycket ute och gick promenad med henne och hennes mor (hundpromenad, vi alla har varsin hund) och sen flyttade hon in hit till stan och sen addade hon mig på facebook och sen dess har vi hållit kontakten.

Nu till problemet:

Jag gillar henne JÄTTEMYCKET och vi har hittat på massa saker ihop. Gått promenader, tagit en fika, åkt och shoppat osv men det känns som att hon inte vet vad hon vill. Jag har aldrig varit med om en tjejkompis som gjort såhär mycket saker med mig innan. Men grejen är, direkt jag frågar om vi ska göra nåt, typ ta en promenad eller liknande så svarar hon nej eller har något annat att göra (typ gymma eller träffa annan killkompis (det säger hon dock aldrig).

Det känns som att hon har för många bollar i luften och jag förstår inte varför hon håller på såhär? Jag tappar ju helt intresset om vi bara ska träffas när det passar henne. Hur ska jag göra? Vi har ju så mycket gemensamt och delar så många intressen och funkar jättebra ihop och har det mysigt när vi är ute tillsammans.