Aviseringar
Rensa alla

Tjejer! Titta hit!!


Ämnesstartare

Till er tjejer som också har det där problemet så kallat mens! 
Hur klarar ni av skolan? Med oron att ni blöder igenom och att bindan syns igenom jeansen? 
Att gå runt dubbelvikt pågrund av att det gör så ont? 
Få utbrott på allt och alla!
Att sitta på lektionen och funderar över hur du ska lyckas få med dig bindan/tampongen in på toaletten? 
Jag orkar inte nämna mer, finns det nån som kan ge nått tips på vad som kan pigga upp en de dagarna?:(


   
Citera

Svarta byxor och långa koftor tar bort det mesta av oron och jag själv känner att det hjälper något enormt att dricka vatten under dem dagarna, alltså att man har med sig en tom petflaska till skolan som man kan fylla med vatten under dagen. I alla fall så känner jag mig lite fräschare och får bättre koncentration. Mensverken suger inte lika hårt heller, alltså är mitt tips att dricka mycket vatten :))


   
SvaraCitera
Kl.Ni

Gå på toa varannan lektion och ha dubbelbinda så ska nog inte nått blöda igenom. Använder du tampong så kan du ha binda också för att säkerställa att du inte blöder igenom. Ett annat tips är att dy har svarta jeans och hoodie för om du blöder igenom det så kan du ta ditt hoodie runt midjan och säga att det blev varmt. Ta även många Alvedon med jämna mellanrum så ska du nog inte ha så ont. Ipred  o ibumentin och andra värktabletter funkar också. 


   
SvaraCitera
Savvas

Ta en alvedon och ha en varm vattenflaska/kudde mot magen om du är hemma, prova använda en menskopp så slipper du smuggla in bindor eller tamponger på toaletten.


   
SvaraCitera

mitt blod syns inte


   
SvaraCitera