Forumet - Tjejer: Vad är det med er och för snälla killkompisar egentligen?

Tjejer: Vad är det med er och för snälla killkompisar egentligen?

2800 0 41
Detta är något som jag grunnat på i flera år, ändå sedan man var liten pöjk och gick på högstadiet och senare gymnasiet.

Att säga att tjejer dras till killar som behandlar de som skit är en gammal skröna, men den innehåller en viss uns sanning som skapar ytterligare myter att spekulera kring. Till exempel det här med snälla killkompisar - 97 % av alla tjejer vill ju ha en snäll och omtänksam pojkvän, men hur är det med snälla killkompisar? Varför vill ni inte ha dem?

Många tjejer har killar som de bara är kompisar med - framförallt eftersom de är snälla och trevliga och även roliga. I vissa fall utvecklar tjejen en romans med denna killen.

MEN i alla år har jag fått höra att killar som är FÖR snälla helt enkelt inte är intressanta för tjejerna - hur snygg han än är. Dessa killar ser tjejerna endast som kompisar, och därför utvecklar de inte en romans med dem.

Varför, tjejer... Varför?
Kuwaity:

FÖR snälla helt enkelt inte är intressanta för tjejerna - hur snygg han än är


Har du aldrig hört talas om katt-snöre-principen? Attraktion skapas när det finns spänning i relationen, precis som katten så gärna jagar snöret tills den får tag på snöret, då vill den inte leka mer och går därifrån. Visst vill tjejer ha en kille som är snäll och omtänksam, men om han alltid gör som hon säger och aldrig ser till sina egna önskningar och behov så kommer tjejen tröttna.

Spana också in:

Detta har jag också undrat över!

Jag har jätte många tjejkompisar men ingen vill vara min flickvän [sad]
Det måste vara något fel på mig så jag har börjat använda detta som jag tror starkt på [bigcheers]

Men jag kommer inte ihåg det ...
Det var typ

"Om du är hennes vän så finns det ingen chans. Men om du inte känner henne och bara vet vem det är. Har du en chans.
Så bli inte vän med henne"

[surprised]
Kuwaity:

killar som är FÖR snälla helt enkelt inte är intressanta för tjejerna - hur snygg han än är


meh, så behöver det ju absolut inte vara. [sad] misstänker att det där är ganska individuellt och sådär också. sen finns det faktiskt en liten skillnad mellan att vara allmänt jättesnäll och mesigt supersnäll, typ.
De som blir kära i någon som behandlar en som skit har väl förmodligen blivit förälskad och gått efter utseendet/personkemin.

Jag har killkompisar i skolan som är snälla och roliga att umgås med men känner mig knappast attraherad av dem. Precis som att jag inte blir attraherad av en kille för att han kommer fram, kallar mig hora och därefter rånar närmaste livsmedelbutik.
Det är ju extrem exempel hittills. >_-

Men det gäller att ta för sig, att vara dominant.
En snäll kille som inte är dominant är inte attraktiv.
Samma kille som skulle betett sig mer dominant hade samtidigt blivit mer attraktiv.

Hur tänker män för att dominera? De syns. De hörs.
De är ofta inte "bra" eller roliga personer, men de är attraktiva just pga. detta gruppbeteende att dominanta personer är de som får flest tjejer.
It sucks to be shy, that´s alla i can say [bigcheers]