Forumet - Tjejer, vilken typ av sperma föredrar ni?

Tjejer, vilken typ av sperma föredrar ni?

26433 0 417
Asså viss sperma luktar föör taaaskit och andra inte. Har hört att det ska beror på vad killarna äter och hur ofta dom får utlösning. Sen har vissa en besk äcklig smak medans andra mer saltig och god. Vilken konsistens på sperman tycker ni bäst om? Den som e tjockare eller tunnare ? Mer vit eller genomskinliga typen? Har hört att vissa har gulaktig och grå oxå men minns inte att jag sett sån haha. Spelar inte så jätte stor roll för mig egentligen bara den inte luktar för äckligt, men lite tunnare brukar smaka bättre. Sen tycker jag att det är mycket sexigare när dom sprutar mycke och inte bara litegrann typ nåra droppar haha. Va tycker ni?

Spana också in:

krakel spektakel:

Har hört att det ska beror på vad killarna äter


krakel spektakel:

Sen har vissa en besk äcklig smak medans andra mer saltig och god.


Ja , finns ju saker man blir kåt av när man äter ; typ sparris , men då smakar killen förjävligt . Typ lök , kål o starka kryddor ska också göra det förjäva äckligt .

Frukt gör att sperman får en sötare smak ..

Jag HATAR vattnig sperma . Svalde min pojkväns sperma nån gång o då var det helt okej , inte för äckligt men inte speciellt gott . Men sen har den blivit vattnig o jätteutspädd nu [shake] Och då kommer allt på en gång så man hinner inte svälja , så jag var tvungen att sluta med det [sad]
Raptor:

Hur viktig är sperman egentligen för dig?


Raptor:

Och om sperman är viktig, varför?


Som jag skrev tidigare så spelar det egentligen inte så jätte stor roll men det är ju skillnader på killarnas sperma. Jag tycker inte det är så mysigt att svälja sperma som smakar och luktar äckligt. Inte heller när den är för tjock i konsistensen. Känns ibland som man sväljer en stor slemmig snigel typ. Och eftersom jag gillar sperma så bryr jag ju mig lite iaf. Men d går ju att göra något åt det, vad jag vet så har det mycke med kosten osv att göra. Men det här är ju bara vad jag tycker hehe. Sen som jag skrev så tycker jag det är sexigare när killen sprutar mycke och inte bara litegrann..