Forumet - Tjejernas prestation i sängen?

Tjejernas prestation i sängen?

808 0 91
Vad ska dem egentligen göra? Dem få gånger jag läser aftonbladet är det alltid med en bilaga som har lockade texter (för kvinnor och bögar) "Så ska han göra för att få dig att komma" "Har ni dåligt sex - 5 heta tips till din man" "Vet han inte hur han ska göra i sängen"

Är det bara jag som tycker att tjejerna har lite dåligt med jobb i sängen, inte direkt ofta man läser: "Så gör du så att din man kommer i sängen"

Jag har själv varit med, även med tanke på mitt relativt låga liggantal, väldigt dåliga tjejer, dem som faktiskt bara ligger där och väntar på att man ska få dem att komma, och om nu detta inte händer, ja då fan är man urkass i sängen och inte värd varken kyssar eller kramar.

Men sen ska jag inte dra alla över en kant utan det finns faktiskt många som är väääääldigt aktiva i sängen också.

Visst är det så att killen kan göra mer, men faktiskt så borde tjejen plugga lite på vad killar gillar, (rim till och med!) att få frågan: "är det här skönt?" varje gång hon ska testa något nytt är liksom inte så kul längre, fan testa och se om mansfan njuter eller inte.

Någon som tycker lika?

(mansfan är förresten ett ord i Mozilla Firefox ordboken)

Spana också in:

mICHE:

att få killen att komma brukar nog inte oftast vara där problematiken ligger


När man får kommentaren "Anton, jag orkar inte längre" då är det problematiken. Och nej jag är inte impotent, jag har inte svårt att få upp den, jag har till och med gjort en tjej på smällen, så inget skitsnack om det.

Det var med tjejen som inte gjorde speciellt mycket, riktigt dåligt sex.
Som någon tidigare nämnde så finns ju Cosmopolitan, där tas det ju upp rätt mycket om olika sätt för att göra det skönare för han osv, men kan faktiskt hålla med dig om att annars är materialet för sådant ytterst lågt.

Det är som du säger att det förväntas att killen är den som ska "kunna" allting och se till att tillfredsställa, men poängterar även jag att det är ju ytterst individuellt!

Jag tog en snabbtitt nu och det enda jag hittade rörande hur kvinnor ska "hjälpa" män var en artikel om "så får du honom att hitta rätt - hjälp honom göra det skönare för båda".

Sen måste även påpekas att Aftonbladet är Aftonbladet, allt där ska man vara ytterst kritisk mot när man läser, samt att dom har ju sin lilli vinkling på allting.
Dominatus:

.


Självklart ska man vara kritisk mot aftonbladet, dem lyssnar på vad flashback-anhängare skriver, till exempel skrev dem om ett nakenhopp som **** fallskärmsklubb gjorde varje år på våren, det är att ha i bakhuvudet.

Jag låg faktiskt och tänkt på just detta efter mitt senaste ligg, då var det väldigt skönt och tjejen var aktiv, men det var nästan alltid jag som behövde säga hur hon skulle göra saker och ting.

Jag har läst åtskilliga guider om hur tjejer vill ha det i sängen, dem mesta är generella, men det finns också dem som är mer ingående och personliga och beskriver i åsynen: om hon gillar A så gillar hon nog B men inte C. Detta har hjälpt mig att få dem till orgasmhimmlen som inte mindre än två har uttryckt det.

Varför finns denna typ inte för tjejer?

Det kan ju kanske bero på att om en tjej visar intresse för sex, är hon antingen slampig eller överkåt. Men vad vet jag, jag är ju inte tjej.
En sak som är relativt intressant är att även om tjejen har självförtroende och "stor på sig" eller hur jag ska uttrycka det i det vardagliga livet, varför inte visa det lite mera i sängen? Jag menar det skulle förmodligen inte behövas en söndagsbilaga med klagomål om hur killar vart dåliga i sängen, aldrig uppnådda oragasmer osv, om tjejen faktiskt visade "det här tycker jag om" eller "nu tycker jag vi tar den här ställningen" osv.

För att dra en parallel till feminismen så är det väl dags att göra sexakten jämställd genom att inte bara låta mannen vara den som ska bestämma, komma på och göra allt, right? [wink]
Fan inte så jävla skumt att arbetslivet blivit som det blivit, kvinnan måste ta mer plats, nu hoppas jag på att det blir mest i sängen detta händer men vad fan, tänk er själva att stoppa upp en fisk i fittan, känns inte så jätteinbjudande va?

Eller att knulla med en död kille som har strap-on på sig, inte det? Nehe.

Helt ärligt skulle jag älska om en tjej drog ner mig i sänghalmen och började bestämma lite vad som skulle hända där också, inte bara "vad ska jag göra nu?"
Sponsorn:

Helt ärligt skulle jag älska om en tjej drog ner mig i sänghalmen och började bestämma lite vad som skulle hända där också, inte bara "vad ska jag göra nu?"


Eller hur! Månge tjejer brukar ju gilla det så varför skulle inte även vi göra det, tycker det är hur tändande som helst om tjejen tar lite initiativ, och framförallt så får det väl sexlivet att leva lite längre! Menar säg att man kör en ställning hela tiden som jag tyckt var sådär men trott hon gillade, o egentligen gör hon inte det alls, skulle hon ta lite initiativ då och ändra skulle ju båda vinna på det.
Dominatus:

.


Haha det är det värsta som finns när man säger till dem, ta den skönaste ställningen du vet, så är det inte den man hade tänkt sig, då blir det lite jobbigt läge, tycker jag iaf.

Men det finns ju dem som oftast är lite pryda på utsidan som har den där vilda sidan i sängen, bara för att det är det enda stället dem kan släppa loss, särskilt när det är "pappas flicka". Dem är underbara, men dem är alldeles för blyga för att skriva en sexguide [n]