Forumet - Tjejhockey..?

Tjejhockey..?

4975 0 47
Ja, vad tycker ni om tjejer som spelar hockey? Vad tycker ni om tjejhockeys regler vs killhockeyns regler? Vad tycker ni om att reglerna är olika?

Jag tycker det är bajs. Och jag tycker inte om att spela med 7 år yngre tjejer -
som dessutom nyss har börjat med hockey. Visst det finns äldre tjejer med.
Men det är jobbigt med de små, de är bra och de ska satsas på, för de blir ännu bättre - men kan inte de ha ett eget lag, med egen tränare för de drar ner tempot på träningarna. Så därför vill jag hellre spela med killar - men med vilka då?? U16 är för tunga och U14 har jag spelat med i 2 år. Jag vill utvecklas. Jag vill inte spela med småpojkar heller.
Och varför vill ingen bli tränare för ett tjejlag? Vi behöver tränare. Och jag
vill ha ett lag att spela med som inte är för bra och inte för dåligt. Och med människor jag tycker om. Går det att fixa? Och varför finns inga hockeygymnasium som man kan få gå på som tjej och som
hemkommunen betalar?

någon som har något förslag eller synpunkter? Någon annan tjej som har samma problem eller spelar hockey i ett lag som är bra och som de trivs i?

Spana också in:

Lious:

Och varför vill ingen bli tränare för ett tjejlag? Vi behöver tränare. Och jag
vill ha ett lag att spela med som inte är för bra och inte för dåligt. Och med människor jag tycker om. Går det att fixa?


Jag är ledare för ett tjejhockey lag i sörmland, och vi har en tränare som älskar att träna våra tjejer, han säger att det är det bästa val som han någonsin gjort.... men jag förstår ert dilemma. vi hade nog bara tur när vi hittade honom...!
Vad det gäller laget så har vi toppen kul tillsammans.. du skulle nog trivas där!

Over and out// Nettan
nettis89:

Vad det gäller laget så har vi toppen kul tillsammans.. du skulle nog trivas där!


Ja, säkert :) Hockey är alltid kul, men det är roligare när det är seriöst och har seriösa ledare, som vill att man ska spela hockey och inte bara vinna. VI vinner, men det är inte många som kan spela riktig hockey.. men men, de blir väl bättre [bigsmile]

Individual:

-dräggel-


[wink]