Forumet - Tjejproblem!! Ge mig RÅD SNÄLLA....

Tjejproblem!! Ge mig RÅD SNÄLLA....

403 0 16
Hej!!.. Träffar en tjej som jag verkligen GILLAR och tycker om, vi hade snackat ca 2 måndader på nätet innan vi träffades på "riktigt" om man säger så. Vi snackar om allt, vi har samma intressen och gillar samma saker. Jag vet precis allt om henne samma vet hon om mig. Tjejen ifråga har haft problem, varit inlagd och varit nere på absoluta botten av livet om man säger så. Hon säger hela tiden att hon har svårt att lita på folk och öppna upp sig för någon annan människa men med mig har hon öppnat upp sig. Det känns naturligt och bra och snacka med henne, inget obekvämt eller något i den stilen, allt bara flyter på hela tiden. Problemet är att hon tidigare i förhållande har blivit rejält sviken genom otrohet o sånt. Vid ett annat tillfälle har hon sagt " att hon aldrig ska träffa en kille förrens det känns rätt igen" typ samma ord använde hon. Förra veckan träffades vi hos henne såg på tv och hade det trevligt sådär, jag hade bla köpt exakt det jag vet hon gillar. Hon hade även klätt upp sig rejält, fixat till sig och allt väldigt fin enligt mig då hihi. Dum som jag är gav jag henne ingen komplimang FAN.. Sen dagen efter tjuvtittade jag på hennes blogg lite, hon hade skrivit " hade en väldigt skön fredagskväll med MM, vi såg på tv och hade det trevligt".. Är detta ett bra tecken eller? Eller är jag dum i huvudet som inte fattar saker och ting!.. Jag ska tillägga att jag är väldigt nojiig och tankfull haha.. Hon kan smsa ibland genom och skriva lite speciella saker, typ vad som hänt i en serie eller nått haha.. Senast messa hon mig i måndags då hon hade ångest och ville ha stöd och tröst. Ska tillägga att hon messa mig FRAMFÖR hennes bästa tjejkompis som hon är väldigt tajt med.. Dum som jag är blev jag bara nojig av detta också! Dumt av mig man borde kanske varit glad istället?!.. Sen igår tog vi en promenad ihop, jag behövde snacka för att jag mådde lite dåligt. Allt flöt på bra vi snackade oavbrötet hela promenaden. Ibland känns det precis som när man får ögonkontakt med henne, att blicken är djup det känns så iallafall för mig. Känns som jag har känt henne HELA mitt liv, jag gillar henne himla mkt och är väldigt mån om henne ska ni veta. Ska tillägga att hon förtillfället har väldigt mkt iskolan med tentor o.s.v. Ändå tog hon sig tid för att träffa mig

Jag tror i grund och botten att hon är väldigt rädd för att bli sårad igen men jag hade aldrig kunnat göra något mot henne. Hon är väldigt reseverad och absolut ingen tjej som skriver puss och kram osv, men hon skriver iallafall.. Men tror ni att hon VET att JAG är intresserad av henne? Känner tjejer av sånt? För dem är ju verkligen inte dumma av sig.. Är det bästa kanske och skynda långsamt och låta tiden har sin gång om man säger så.. Jag gillar henne himla mkt och vill verkligen så mkt mer hihi!

Ge mig positiva vibbar nu, behöver verkligen det också *skratt*..

Spana också in:

Nu skrév du alldeles för mycket och använde alldeles för lite styckeindelning för att jag ens skulle fundera på att orka läsa.
Men, det brukar vara samma för alla;
Är du kär i någon - go for it.
Är någon kär i dig men inte du i den - tacka nej, snällt.
Är du tillsammans med någon och inte är kär längre - gör slut.
Easy.
Dold text: (okej nä. [blush])
för mig låter det som att hon endast ser dig som en vän. Jag tror verkligen inte att hon är intresserad av mer än så. Saken är den att när tjejer öppnar upp sig helt och hållet på det sättet med en kille så är det nästan uppenbart att hon ser dig som en vän. Oftast blir killen kära och svikna i sådana situationer..
Jag har haft precis samma situation(men från tjejens sida) med en jätte nära killkompis ..
Tack för alla förslag och tips haha, kan kanske komma till användning!.. Hur som helst är det en svår situation man är i, man vet hur hon har blivit behandlad och sviken tidigare. Så jag förstår verkligen att hon är som hon är, respekterar det verkligen.
Men jag ska iallafall kämpa för denna tjejen för så mkt gillar jag henne. Inte för att skryta eller nått sånt, så måste jag säga att det är rätt svårt och hitta en kille som mig i denna världen. Sorry för det men så känner iallafall jag HAHA...
Jag ska iallafall ta småsmå mysteg nu och hon fattar säkert redan vad jag känner också.
Så länge det finns hopp finns det liv mooooohaaaaaaa.. BTW fick jag ett sms i morse av henne "hoppas du får en bra dag typ så var sms:et hihi"