Forumet - Tjejproblem - hon dissade mig och hur ska jag hantera detta nu?

Tjejproblem - hon dissade mig och hur ska jag hantera detta nu?

444 0 4
Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra. Jag har en "kompis" (eller ja det skiftar lite på den fronten) och utåt sätt skulle vi klassas som bästa kompisar men under en längre period (sedan typ mars/april) så är vi typ inte kompisar längre. Eller jag räknar det inte som det eftersom att hon bara underviker mig och visar riktigt tydligt att hon inte vill vara min kompis.  Men jag tänkte för ca en vecka sedan att jag skulle försöka fixa våran relation och att vi kanske kunde bli lika bra kompisar som förut eller iaf så att jag vet att jag gjort vad jag kunnat. 

Iaf så frågade jag henne i typ fredags / lördags om vi kanske skulle kunna dra till Grönan i sommar och hon sa ja absolut och verkade skitexalterad. Hon hade bara denna vecka på sig  för hon skulle bort nästa och sedan när hon kommer hem åker jag till grekland. Iaf så frågade jag henne i söndags vilken dag som skulle passa henne bäst och hon svarade inte. På måndagen sa jag att jag behövde veta typ ganska omgående då min mamma och hennes kille planerade när vi skulle ut med båten. Hon svarade inte och jag vänta de och sedan bestämde sig min mamma och hennes pv för fredag-söndag. 
Av att hon inte svarade fick mig att bli arg för att det kändes som att hon inte brydde sig längre och kände mig fruktansvärt värdelös men försökte tänka att hon svarar väl snart. det gick 5 ich 4 dagar (idag alltså) tills hon svarade. Hon kom inte äns med någon riktig ursäkt utan ba "sorry, när skulle in åka" typ. Svarade som det var då och asså , hon är den som gillade mig mest i hela skolan och om hon gillar mig så mycket att hon inte äns vill svara på ett ganska viktigt meddelande så känner jag mig värdelös. 

Så ska jag bara ge upp henne nu och skita i henne fullständigt och typ ignorera henne som hon gjorde mot mig om hon försöker kontakta mig igen osv... vet inte hur jag ska hantera hela situationen både nu och i framtiden. Har sökt 2 nya skolor nu till 8:an för mänskorna på min nuvarande skola visar tydligt att de inte vill ha mig där eller att man märker att jag är ogillad iaf. Väldigt osäker om jag kommer in på ngn an dessa skolor då jag söker i 8:an och ganska få platser men ja, hur ska jag hantera det om jag tvingas gå kvar, om hon försöker kontakta mig efter det osv... ?? (hon vet inte om att jag sökt nya skolor)  

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Hade förut en sån vän som även var min bästa vän sen dagis som dissade mig hela tiden när jag började i sexan och byte till en privatskola. Vi träffades inte på dagarna så det var extremt svårt att prata med henne när hon dissade och ignorerade mig. Jag bestämde mig för att skita i henne för att hon inte brydde sig om mig. jag skaffade nya bästa vänner på min nya skola och glömde bort henne totalt.
Hon hittade min nya kik för några månader sen. (Byte för att den hade världens konstigaste namn) och hon försökte att börja prata med mig. Har dock socialfobi vilket gjorde så att jag drog mig bort ifrån att prata med henne.
Hon frågade om vi kunde träffas för att hon saknade mig och jag blev nyfiken och jag sa ja.
Vi träffades för några veckor sen och vi klickade inte, hon hade inte ändras ett dugg medans jag hade ändras jätte mycket.
(Förlåt för om jag skrev konstigt eller läste tråden fel har inte sovit på 24 timmar.)
Men det jag försöker säga är skit i henne. Skriv att du inte tror att ni ska var vänner längre och önska henne all lycka till. Hon kommer bara såra dig om du försöker fixa er relation när inte hon är ointresserad av att fixa den. 

Spana också in:

verkar väl som det finns ett visst ointresse hos henne, vad hände när du svarade på hennes sms? jag tycker det låter rätt tramsigt att ignorera henne i syfte att vänta ut henne. är det inte bättre att bara vara tydlig med hur du känner, och kanske få höra hennes bild av varför saker har ändrats mellan er?