Forumet - Tjejzonen? När kommer Killzonen?

Tjejzonen? När kommer Killzonen?

6124 0 121
Screenshot_10.png

Detta är ett foto som jag har tagit från polisens sida för ungdomar som har blivit utsatta för brott.
Jag tittade på vilka hemsidor som länkades från denna sida. Så klart hittar man dom största som BRIS, Rädda barnen och BO. Men där och också en del hemsidor som man aldrig har hört talas om. 
Men en hemsida som verkligen var unik var Tjejzonen. Då tänkte jag om där är en tjejzon borde det väl också finnas en killzon länkad till från polisens hemsida. Svaret var enkelt alltså nä. Men jag brydde mig inte om det.  Jag tänkte att det finns väl nån killzonen men det finns faktiskt inte en officiell hemsida.

Jag hittade en twitter sida:
https://twitter.com/Killzonen

Jag hittade info om en ideell verksamhet i nacka:
http://www.ratsit.se/8024688163-KILLZONEN  

Nu är frågan värför finns det en speciell hemsida som inriktar sig bara mot en köns grupp (Alltså tjejer) Men det finns inget motansvarigt för det andra könet (Killar) Varför är det så här? Finns det andra hemsidor?


http://polisen.se/Utsatt-for-brott/Olika-typer-av-brott/Barn-och-ungdomar/For-dig-som-ar-tonaring/ )
Senast ändrad 1 Jul 2014, 13:45 av Zymba

Spana också in:

En idé: Tänk om.. Vänta, nej! o: jo! blev orolig där ett tag, trodde jag hade tänkt helt åt helvete. Okej. Tänk TÄNK. Om. Man slutade dela upp människor i de mest simplistiska efterblivna diskriminerande fack Förvånad shit vad sa jag..

Rasism pga hudfärg är ju fan put to shame när staten subventionerar könskrig på det här viset, helt jävla otroligt. (obs tänker inte bara på detta fallet, hur ofta hör man inte om "blablabla kvinnligt manliga lablab" och kvinnojourer och speciella stöd för kvinnor och speciella stipendier och bidrag och utbildningar osv.. Hur jävla efterblivet ska samhället bli? Liksom, finns det något mer ytligt man kan gå på, än kön? Alltså for jävla real?
Folk som diskriminerar pga ras eller inkomstnivåer eller klädsmak tänker för avancerat, vi kan inte ha så intellektuella och begåvade människor omkring oss! Eller vadå.
Helt absurt. Människan är fan det dummaste djuret på hela planeten, tillochmed pandor är mindre värdelösa djur än oss.