Forumet - tjena brudar

tjena brudar

423 0 37

Spana också in:

kruxz:

Vår solgud Ra tolererar icke proportionerade livsmedel i form utav konspiratoriska fouriertransformationer i stål. Han vill istället frambringa pastöriseringsinformation via Cleopatras stora mun.


Jag påstår att det du har antydit här proportioneligt korrekt, är icke-proportioneligt enligt de proportionella samfundet även kallat diktaturismen. I den antydningen du har gjort här, så menar du alltså att någon typ utav pastorisator ska enligt teoretiska bedömningar sitta i Cleopatras mun. Hur fan är detta möjligt då i själva verket, både du och jag vet sanningen: att Cleopatras rektum är lika med en pastorisator. Inget annat. Är det möjligt att reumatiker har skapat denna underbara substans?
Stinkfist:

Är det möjligt att reumatiker har skapat denna underbara substans?


När jag vaknade i morse drömde jag baklänges. I drömmen skådade jag Ra:s heliga stav. Solen blev röd och min säng transformerades till vertikalt staplade ollon. Via dessa ollon kunde jag höra tusentals röster talandes på swahili samtidigt som jag omedvetet fyllde min kropp med hieroglyfiska skrifter. När jag senare somnade i sövt tillstånd kunde jag läsa dessa med hjälp utav min lunga. På sätt sätt fick jag reda på det jag förklarade i det tidigare inlägget. I själva verket är det Cleopatra:s rektangulära radial-mun som ska med hjälp utav kuksugning förklara för oss hur Ra pastöriserar drycker i hennes rektorala territorium. En reumatisk faraon kan, även han, skapa dessa abstrakta, sinnesknullande drickbara extrakt, dock inte på ett lika radikalt och prostituerat sätt som vår käre Ra kan.