Forumet - Tjocka tjejer VS smala tjejer och SEX

Tjocka tjejer VS smala tjejer och SEX

7796 0 73
Som alla tycker och vet, så tycker killar oftast om smala tjejer.
Speciellt tjejer som är smala men har kurvor.

Så killar försöker sig på dessa tjejer, killar ger också dessa tjejer komplimanger om deras utseende och grejjer. Så dessa tjejer får veta att de är snygga. De får sin bekräftelse även om de önskar sig den eller inte. Dessa tjejer leker sedan svår fångade. Dom försöker hitta en bättre, ännu bättre, ännu ännu bättre kille. Just för att utnyttja sitt utseende till sin maximala potential. Dom dissar kille efter kille.

De tjocka tjejer. Som inte får bekräftelse eller massor med ragg efter sig. Dom raggar heller inte. Tack vare deras dåliga självförtroende så leker dessa tjejer väldigt svår fångade också eftersom de själva inte litar alls på sig själva att de kommer kunna behålla killen. Så som en självförsvars mekanism dissar de också killar för att inte såra sig själva.

Båda dessa tjejer kan vara kåta. Så här är min VS fråga!
Vilka av dessa två, har sex med flera personer?

Vad jag hade sagt är.
Den smala tjejen vill ha sex och hon hittar en kille, testar honom och ser om han förtjänar det. Och sedan har sex med honom flera gånger. Använder honom som en KK eller pojkvän en stund och sen går hon vidare till en annan.

Den tjocka tjejen vill ha sex och hon hittar en kille, hon tar emot honom direkt och har sex med honom. Efter sexet känner hon sig otillräcklig för att hon tycker att hon själv är tjock. Hon träffar inte honom igen, eller så försöker hon sätta handklovar på killen och använda honom som en slav, som en leksak. Vilket fall som. Killen försvinner. Sen försöker hon med en ny, när hon vill ha sex.

Enligt denna teori. Så tror jag att när en smal tjej och en tjock tjej har lika stor sexlust, så kommer den tjocka tjejen har sex med flera olika killar än vad den smala tjejen kommer att ha.

Vad säger ni?

Spana också in:

Jag tycker det låter otroligt långsökt och orimligt. Jag tror att det beror mest på hur man ser på sex, om man vill ha ett förhållande eller bara ett skjut. Och det finns säkert jättemånga överviktiga som har bra självförtroende, så att man känner sig automatiskt otillräcklig pga övervikt är bara idioti.

*probably just got trolled*
Sjusovaren:

Jag tror att det beror mest på hur man ser på sex, om man vill ha ett förhållande eller bara ett skjut. Och det finns säkert jättemånga överviktiga som har bra självförtroende, så att man känner sig automatiskt otillräcklig pga övervikt är bara idioti.


Självsäkra människor är mindre beroende av förhållanden. Självsäkra människor är oftare efter bara ett skjut.
Osäkra människor är förhållande beroende.
Jo klart, det finns tjocka tjejer som har bra självförtroende. Men majoriteten har inte det. Bara för att man kan tro sig det kan vara jätte många så betyder det inte att det är alla. Det finns jätte många terrorister också. Men det finns 6 miljarder människor. Hur många % är terrorister?

I samma mening som tråden är skapad, att diskuteras öppet och dela med sig bara vad man TROR. detta är ingen fakta tråd. Kan jag redan säga att om man räknar antalet människor som har egen åsikt att dela med sig i en respektfull skala är 1/6.
orcite:

Psykoligi


eftersom du inte har någon fakta du utgår från när du skapar din "tes" och som kan ligga till grund för texten utan bara något empiriskt flumm så är det lika mycket psykologi som om jag säger att afrikaner har mer oskyddat sex för att det finns mycket aids där[rolleyes]

så jag får nog fortfarande säga att det är du som ska gtfo.