Forumet - Tjofräs!

Tjofräs!

138 0 9
Hej!

Jag är Sigismund Fröjd, legitimerad psykoterapeut inom Stockholms län. Till mig kan ni vända er för alla möjliga frågor relaterade till psykologi och sociala mekanismer, på så väl individuell som allmän nivå. Jag är självklart belagd med tystnadsplikt och arbetar för att upprätthålla en vänskaplig jargong med min patient.

Så var inte rädd för att lätta ditt hjärta inför mig - jag är ingen "hjärnskrynklare"! Frågor kan ställas så väl via PM här på ungdomar.se som till min mailadress: [email protected] För frågor om sex och sexualitet hänvisar jag specifikt till PM-funktionen.

Med vänliga hälsningar, Sigismund Fröjd

PS. Jag är inte ett "troll" och avvisar bestämt sådana förskräckliga anklagelser. Låt oss hålla detta på en seriös nivå.
haj haj ... du jag har en märcklig fråga liite pinit o skriva häär men aah q; e d sant att ollonet ramlar av när man har sex o sen växer den ut igen ( efteråt ) :'/ oo vad ska man göra me d gamla ollonet ? lixom jag menar , ska man " behålla " den som tex man gör med bebisars navellsträngar ? vore inte d konstigt ...? haha.....

huumm, pinig fråga men ajja e anonym ^^

Spana också in:

Mow Skwoz:

Aa alltså du kan ju skriva här också men fan man vet ju inte hur han kommer ta det liksom [shake]


antogde att han inte skulle bli särskillt arg han e ju psykelog alla sånna e ju typ änglar å förstår männikan c(= höhöhö ^^ ajja d får han bli sur om han nu e så känslig O___o