Forumet - to bi or not to bi?

to bi or not to bi?

536 0 12
hm jag har funderat och funderat....det är ju rätt vanlgit att folk på detta forumet frågar om de är bi eller homo och det har jag gjort förut men har en lite fråga angående det igen...
jag är grymt förälskad i en tjejkompis och jag tycker hon är attraktiv och vacker...MEN jag har inget itnresse av att kolla på andra kvinnor eller så, det ger mig inget då är der grabbar som gäller....klassas jag ändå som bi?
anonym200:

klassas jag ändå som bi?


Min kille är lika dan, han hade aldrig tittat på killar innan vi träffades och han pratar aldrig om att han sett nån snygg kille eller liknande nu heller. Han verkar vara helt inne på tjejer, och mig [cute]

Men jag anser ändå att han är bisexuell.

Spana också in:

anonym200:

klassas jag ändå som bi?


Jag tycker då personligen att säga att någon "klassas" som "något" är dumt. Vem har störst kännedom om vilken läggning du har? Du eller jag?
Om du känner att du inte dras sexuellt till några andra tjejer förutom denna kanske det är så enkelt att du är heterosexuell som blivit kär i en person som råkar vara av samma kön. Don't worry be happy lix![y] Du vet nog bäst själv hur det ligger till.