Forumet - Toalettpapper finns bara i vitt - RASISM!!!!!!!!!!!!!!!

Toalettpapper finns bara i vitt - RASISM!!!!!!!!!!!!!!!

4475 1 21


Det är bra, kampen förs även utomlands, i det här fallet i USA. Vi måste krossa de vita CIS-männen som tror att de är något, men framför allt de rasistiska strukturerna såsom toalettpapper och chokladbollar på småstadsfik.

Aftonbladet och Nyheter24 kommer inom kort att släppa en granskning där de kommit fram till att Jimmie Åkesson trots sin uttalade nolltolerans emot rasism torkat sig i sin stjärt med uteslutande vitt papper under sin politiska karriär. Kommer Åkesson att uteslutas och Soraya Post kvoteras in som ny partiledare? Återstår att se...

Egentligen borde ju vitt papper utgöra ett fundament för ett dolt och strukturellt förtryck av vita i så gott som alla länder inklusive vita nationer. 

Den naturliga utgången av en toalettsejour är ju att det vita pappret dränks av mörka kroppsliga restprodukter vilket blottar föreställningar av vithet som recessiv och okej att befläcka. Den är även ett förebrående vi i vår vardag kan vittna med vad vi kan vänta oss från kopulation mellan vita och bruna. Till underlag har jag otaliga toatlettbesök och berättelser från andra med samma tidsenliga bruk som jag.

Jag hoppas att jag även får med mig Nachac på detta då problemet som sagt är strukturellt och att allt går och ska bekämpas så fort det är strukturellt.

Spana också in:


Z0dd: Är inte detta snarare något för Avpixlat? Om de räknar något som rasism så är det väl detta.
Avpixlat är inte intresserade av när vita begår hemska rasistiska dåd, som i det här fallet, när man medvetet i många decennier använt sig av vitt toalettpapper för att nedvärdera mörkhyade och visa ett subtilt stöd för KKK-rörelsen.

Vad kommer härnäst? Skall tvålföretag börja rikta in sig på vaniljdoftande tvål och överge lakritstvålen?

Greken: Avpixlat är inte intresserade av när vita begår hemska rasistiska dåd, som i det här fallet, när man medvetet i många decennier använt sig av vitt toalettpapper för att nedvärdera mörkhyade och visa ett subtilt stöd för KKK-rörelsen.
Om man torkar sig i röven med något som är vitt så förnedras ju det vita = rasism mot vita. Man kan även använda toapapper till att snyta sig eller torka upp någon gegga från golvet.

Alltså låter det som något för Avpixlat.

Z0dd: Om man torkar sig i röven med något som är vitt så förnedras ju det vita = rasism mot vita. Man kan även använda toapapper till att snyta sig eller torka upp någon gegga från golvet.
Nej du har missförstått. Toalettpappret är vitt eftersom dessa rasister inte vill ha någon annan "äcklig hudfärg" att röra deras stjärtar. Det om något är rasism.

Det är dags att vi slutar dalta, det är dags att vi hyr in Anton Abele och hans jättehaka. Vi kan använda Anton Abeles jättehaka som en jättelik whiteboard där vi skriver ner slagord i vår kamp mot toalettpapperindustrin och dess förtryck.