Forumet - Tog min oskuld sedan dissa

Tog min oskuld sedan dissa

10978 0 43
Ja träffade en kille idag vi har inte träffats förut men han känner många utav mina kill kompisar. Jag träffa iaf han ensam idag och jag kom med inställningen till han att inte göra ngt dumt som ja ångrar. Aa såklart dumt nog slutar de med att vi har sex, jag berättade för han innan vi hade de att jag är oskuld och han nickade. Ja antog att han skulle förstå vad ja faktiskt menade med det (dissa mig inte efter detta) iaf jag fick dra tidigare ifrån han direkt efter vi hade sex, ja kände verkligen att han inte ville ha mig kvar men han sa hela tiden "förlåt ja känner mig dum" osv osv... När jag är påväg hem skriver han "förlåt ja förtjänar inte dig" osv.. När ja kom hem så skrev han o ja helt vanlig konversation och ja tänkte att de va väll inget konstigt han dissar inte nu... Men nu så skrev ja till han och han dissade sedan skrev ja "diss" till han och han dissa det med.. Jag förstår ingeting, jag känner mig utnyttjad och äcklig ärligt. Känner att ja lita på han för snabbt! Aja vad ska jag göra nu ge ngt tips på att han kanske kommer kontakta mig igen eller ska jag skita i han totalt?? 

Spana också in:


Starkill91 : Killar är svin. 
Den killen borde få  fett mkt däng ,synd att jag inte vet vem det är,då hade han åkt på sjukhus innan Nyår,lol^^
Säg inte att man är oskuld till random's ,träffa inte random''s. 
Lär dig av ditt misstag och var mer försiktig nästa gång! Glad
Varför ska han blir slagen? Hon gick med på att ligga, det finns ingen lag som säger att de måste gifta sig...

Starkill91 : Den killen borde få  fett mkt däng ,synd att jag inte vet vem det är,då hade han åkt på sjukhus innan Nyår,lol^^
Wow vad cool du är Mr White Knight. Varför förtjänar han att få stryk? Hon hade sex frivilligt, spelar ingen som helst roll ifall hon var oskuld, det betyder inte att killen är skyldig henne något efter sexet.

jhgfdsa: Ja träffade en kille idag vi har inte träffats förut men han känner många utav mina kill kompisar. Jag träffa iaf han ensam idag och jag kom med inställningen till han att inte göra ngt dumt som ja ångrar. Aa såklart dumt nog slutar de med att vi har sex, jag berättade för han innan vi hade de att jag är oskuld och han nickade. Ja antog att han skulle förstå vad ja faktiskt menade med det (dissa mig inte efter detta) iaf jag fick dra tidigare ifrån han direkt efter vi hade sex, ja kände verkligen att han inte ville ha mig kvar men han sa hela tiden "förlåt ja känner mig dum" osv osv... När jag är påväg hem skriver han "förlåt ja förtjänar inte dig" osv.. När ja kom hem så skrev han o ja helt vanlig konversation och ja tänkte att de va väll inget konstigt han dissar inte nu... Men nu så skrev ja till han och han dissade sedan skrev ja "diss" till han och han dissa det med.. Jag förstår ingeting, jag känner mig utnyttjad och äcklig ärligt. Känner att ja lita på han för snabbt! Aja vad ska jag göra nu ge ngt tips på att han kanske kommer kontakta mig igen eller ska jag skita i han totalt??
Skit i honom. Han är uppenbarligen inte intresserad utan ville bara ha sex. Du behöver inte känna dig ledsen för det, det finns hur många killar. Och detta med att förlora oskulden är något av det mest överskattade som finns, det är bara unga människor som inbillar sig att oskulden ska vara något så speciellt och fantastiskt. I de allra flesta fall är första ligget kasst för båda parter. Sex är något som blir bättre ju mer erfaren man blir. Så du ska absolut inte känna dig äcklig för det är du inte.

jhgfdsa: . Ja antog att han skulle förstå vad ja faktiskt menade med det (dissa mig inte efter detta) iaf jag fick dra tidigare ifrån han direkt efter vi hade sex, ja kände verkligen att han inte ville ha mig kvar men han sa hela tiden "förlåt ja känner mig dum" osv osv... När jag är påväg hem skriver han "förlåt ja förtjänar inte dig" osv..
Alltså, det där är en vanlig reaktion killar har. Du kan inte ha sex med någon med förväntingen av något tillbaka, speciellt om du inte gjort det tydligt. Då skadar du bara digsjälv. Om jag var killen så skulle jag inte heller gilla din attityd. Han är dock väldigt mesig i att han ber om förlåtelse, när han givetvis inte menar det. Han vill bara inte känna sig dålig, patetiskt. 

mens: Att man är villig att ha sex med någon att man är kär eller ens vill umgås med den personen sedan, oavsett om man själv/hen haft sex förut. Försök gå vidare från detta och ha bara sex när du verkligen vill i fortsättningen.
Jag kan inget annat än hålla med! Speciellt så vore det produktivt att vara mer tydlig vad man förväntar sig. Det kändes som hon ville, men implicit förväntade sig massa saker. 

Starkill91 : Killar är svin. 
Den killen borde få  fett mkt däng ,synd att jag inte vet vem det är,då hade han åkt på sjukhus innan Nyår,lol^^
Säg inte att man är oskuld till random's ,träffa inte random''s. 
Lär dig av ditt misstag och var mer försiktig nästa gång! Glad
I vilken planet lever du i? Lite ansvar måste man väll ändå ta själv? Det behövs inte vara mer försiktig om man inte förväntar sig saker som man inte har pratat om.
Om ni inte pratat om detta så gör det. Att någon inte svarar på en gång behöver ju sen ej betyda att man inte vill ha med personen att göra (även om han ju inte verkar vara intresserad av att umgås med dig i och med hur han betedde sig efter att ni legat, om han nu inte betedde sig konstigt för att han skämdes för sin prestation eller ngt). Brukar ej skutta iväg till telefonen så fort den plingar till om jag gör ngt annat och tror ej att jag är ensam om att ej göra.