Forumet - tog slut:(

tog slut:(

145 0 7
Jag och min flickvän har varit tillsammans i lite mer än 1 år och 1 månad, vi har haft helt underbart under den här tiden och gjort massa med roliga saker tillsammans. Men i helgen så gjorde hon slut[sad] hon sa att hon inte älskade mig längre.

Okej, ja kan hålla me om att de inte varit som förut den senaste tiden faktiskt. Men jag trodde ju aldrig att de skulle gå så här. Vi bor typ 20 mil ifrån varandra men de har inte varit något problem alls. Jag frågade henne om hon hade träffat någon annan kille men det har hon inte gjort sa hon, och när ja frågade om det fanns någon chans till att det skulle bli VI igen så sa hon inte nu iallafall.

Vi kom överens om att vi skulle fortsätta som vänner, även om jag skulle vilja mer än så. För jag kan ju inte tvinga henne till något ju.
Nu är det också så att hon skall komma till mig om en månad typ, för vi hade beställt biljetter till idol i Göteborg innan och vi vill ju fortfarande gå på det.

Men nu så skulle jag vilja ha hjälp och tips på om jag ska försöka göra något för att hon ska ta tillbaka mig? Jag vet inte riktigt än om hon vill eller ska sova över hos mig, men ska jag göra något då eller? Behöver verkligen hjälp.

Och snälla inte några oseriösa svar tack.

Spana också in: