Forumet - Tokio Hotel-dyrkande fjortis, normal?

Tokio Hotel-dyrkande fjortis, normal?

358 0 27
Jag pratar med ett th-fan på msn. Hon är helt besatt.. Hela hennes bdb innehåller bara bilder på TH.

http://lovetokiohotel.bilddagboken.se

Hon lyssnar inte på något annat, hon är inte intresserad av något annat TH. Det är Tokio Hotel och Tokio Hotel. Hon säger att hon är kär i Tom och Bill och hon älskar dom mer än sin kompis.

Är detta normalt bland th-fans. Eller är denna idiot ett undantag? Jag gillar Tokio Hotel, men jag har aldrig förstått vad som är så speciellt med dom. Efter jag snackat med denna tjej så förstår jag varför många väljer att hålla hemligt att dom gillar TH, dom vill inte att man ska tro att dom är fjortisgalna.

Så vad tycker ni om fjortisar som älskar TH mer än livet?

Spana också in:

enhimmelskdrog:

E.M.D-fans


Jag chattar med en sån...

Det jobbiga är väl att de inte förstår att man själv inte är intresserad av det. Samma med massa saker som man går in för eller "dyrkar", typ spel, eller bilar. Tycker det kan vara rätt själviskt att låta det gå ut över andra.
:P
enhimmelskdrog:

om hon (jag antar att det är en hon?) inte snackar om dom 24/7 så är det ju lugnt antar jag.. men jag förstår inte grejen av att vara så besatt av nåt[surprised]


Jag tycker det mest är så varje gång jag chattar med henne, då är det antingen någon i E.M.D eller en annan person som hon är lite fangirl av. Har inte mött någon sådan på länge faktiskt annars.
enhimmelskdrog:

haha, ja det är ju det som kan vara "problemet" i vissa fall[crazy]


Sedan börjar jag mer o mer inse att 16åringar-neråt är de som oftast har sådana fanatiska tendenser. Eller liksom jobbiga åsikter eller livsstiler, rebelliska ofta. Inte ofta man träffar en "normal" 16åring.