Forumet - Tolkar jag signalerna fel?

Tolkar jag signalerna fel?

9301 2 65

Tjena, kom idag omedvetet i kontakt med en väldigt söt och fin tjej. Det var ett litet möte som var inför första året på gymnasiet för att lära känna varandra redan nu.

Man satte sig i små grupper (4-5 pers i varje) och hamnade omedvetet i hennes grupp. Och jag snappade upp lite tecken på att hon kanske är intresserad av mig:

Hon log åt mig hela tiden när vi pratade, när jag pratade med andra eller bara satt tyst fick vi ögonkontakt många gånger (2-3 sek), när vi skulle gå till en ny övning satte hon sig bredvid mig istället för sin bästa kompis, hon frågade mycket frågor utanför själva grupparbetet till mig och verkade på något sätt vara intresserad.

Har jag tolkat signalerna helt fel nu eller kan det här vara tecken på intresse?  Ska kanske tilläggas att det här var första gången vi sett varandra :)

Spana också in:


24/7: När du träffat henne fler gånger och pratat ännu mer med henne! :) Du vet ju ännu inte hur hon är som person. Kanske var det hennes sätt att visa intresse, men hon kan lika gärna vara en, som elverpigen sa, väldigt social och utåtriktad människa. 
Men hon viskade också något till sin bästa kompis bredvid henne och kollade på mig medans hon log till mig :)

Men men förstår vad du menar, vi får se var de leder helt enkelt.