Forumet - Tonårsflickor högg ihjäl bästa vännen

Tonårsflickor högg ihjäl bästa vännen

2680 0 31

ImageHandler.axd?guid=93f011b3-fc73-44d4

ImageHandler.axd?guid=bbea38b2-baa2-4db6

18-åriga Sheila Eddy från West Virginia har erkänt sig skyldig till mord på bästa vännen Skylar Neese som hon känt sen grundskolan.

Tillsammans med en annan vän ska hon ha huggit ner Skylar Neese i skogen för att tysta henne då de var rädda att hon skulle avslöja "hemligheter".

– Hon bodde med oss och tröstade oss och svor att hon inte hade en aning om vad som pågick, säger Skylar Neeses faster om den ena mördaren, enligt Observer-Reporter.

Tonåringarna Sheila Eddy, Rachel Shoaf och Skylar Neese från Morgantown, West Virginia, USA, hade varit vänner sedan grundskolan.

Men för ett och ett halvt år sedan fick vänskapen ett tragiskt slut.

I januari 2013 hittades Skylar Neeses kropp i Pennsylvania, och det skulle senare visa sig att det var två av flickans närmsta vänner som låg bakom dådet.

På dagen för mordet ska de ha tagit två köksknivar och placerat dem under sina kläder, och körde till en annan plats medan vännen fortfarande var vid liv. På en förutbestämd nedräkning började de sedan att hugga henne, rapporterar Observer-reporter.com.

Åklagaren sa i rättssalen att de två flickorna högg Neese med köksknivar och stod över henne tills hennes sista andetag, men sedan misslyckades med att begrava sin vän. I stället ska de ha täckt henne med grenar och lämnat henne, rapporterar Daily News.


http://www.expressen.se/nyheter/tonarsflickor-hogg-ihjal-basta-vannen/


Agahnim: De kommer åtminstone få ett rejält straff då det var i USA. Hade det varit i Sverige hade de fått max 10 års fängelse och bli utsläppta efter 6 med 2/3-frigivning.
"18-åriga Sheila Eddy har nu erkänt sig skyldig till mord på sin vän, och har i Monongalia County Circuit Court dömts till livstids fängelse med möjlighet till villkorlig frigivning efter 15 år.

Rachel Shoaf var den som berättade för polisen var de kunde hitta Neeses kropp, och hon väntar fortfarande på sitt straff.

som det ser ut just nu i alla fall 

Spana också in:


slava:

Du kan vara lugn. Sånt här skulle aldrig hända i Sverige.

Dom har dödat en ung kvinna pga ett muffinsrecept. Dom har förstört en familj. Dom förtjänar livstids-fängelse.
Va? Klart det kan hända här också och vad spelar det för roll? Jag får lika ont i magen vart det än händer någonstans