Forumet - Topp 3 skitstövlar i etablissemanget

Topp 3 skitstövlar i etablissemanget

273 0 19
1. Magnus Betnér
Image


Har inga riktiga åsikter men låtsas som han har det, är den mest politiskt korekta människan i världen och har OTROLIGT kontroversiella åsikter som "Muslimer är okej", "Rasister är dumma", "Runar är dum" "Jag tror inte på Gud" och så vidare.

Hans stand-upp i en moské måste vara en av de största rövslickningarna av Islam någonsin, att säga saker som att "Halalslakt är okej" och "Ni muslimer är bättre än kristna för ni följer alla regler" och så vidare är bara så stöööört löjligt.

Dock tycker alla ungdomar att han är bra för han säger vad "alla tänker" vilket gör han till den största skitstöveln inom etablissemanget, någonsin!


2. EMD
Image

Jag skyller det vidriga fjortismodet enbart på EMD. Deras musik är usel och dom hjärntvättar småtjejer till att konsumera skräp och dom får småkillar att tro att hängbyxor, missbruk av hårvax och hiphop-kepsar är snyggt.

EMD är ondska i sin renaste form.


3. Stureplan och kola-kändisar
Image

Paris Hilton, Nicole Richie, Mary Kate och Ashley Olsen, Alex Schulman, Calle Schulman, Katrin Zytomierska och resten av det kokain snortande alternativt champagne-drickande packet får en delat och välförtjänt tredjeplats. Skitstövlar.
Och nej, Mona Sahlin, Carola och Hitler hör inte till etablissemanget eftersom ingen tycker om dom och därför har dom inget inflytande i samhället.
Vilka anser du vara de största skitstövlarna i etablissemanget?

Spana också in:

svartarosen:

Du.


passaro:

Du.


iosib:

du.


värdeuppgift:

Du.


Men sämst eller:

Nintendo:

McLuver hör inte till etablissemanget eftersom ingen tycker om dom och därför har dom inget inflytande i samhället.


[y]

Eftersom jag inte har något inflytande så hör jag inte till etablissemanget, i alla fall inte för en jag kommit tvåa idol och då ska jag se till att fortsätta vara rebell och inte en nickedocka till skivbolagen. [y]