Forumet - topplista etniciteter (rent estetiskt)

topplista etniciteter (rent estetiskt)

1993 2 79

inte så vanligt att folk diskuterar detta, men för mig känns det uppenbart att hyfsat många bör ha rent estetiska preferenser vad gäller människors etnicitet. jag vet att jag har, i alla fall. så, har ni några, och i så fall vilka? 

för mig kommer mellanösternfolk (skev specifikation, men araber/perser/egypter, typ, de ser väl rätt lika ut) på klar förstaplats, dumt bara att så många har en tendens att vara muslimer, vilket kan jävlas med mina föredragna förhållandeformer. på andra plats kommer stereotypa skandinavier (ståtliga blonda och blåögda arier), och tätt efter det slaver (de hade nog tagit andra plats om det inte varit så att de har en tendens att vara så förbannat långa). hyfsat tätt efter det kommer östasiater (typ japaner/koreaner). sen vet jag faktiskt inte riktigt.

det är så störande, för typ alla jag legat med har varit rätt jävla ariska, undantaget typ två som varit brunögda, varav en som väl skulle kunnat misstas för sydeurope eller nåt. ska försöka hinna med lite mer rasblandning framöver. jag själv är för övrigt rätt arisk, förutom att jag har typ råttfärgat hår i stället för blont. 

vad är era åsikter i frågan? 

Spana också in:


FruLiten: Så du tycker att det inte är okej att skriva att man inte gillar tjejer som viker ut sig men det är helt okej att skriva om vilka etniciteter man gillar och inte?


Aaron: Fuck rasbiologi , stäng tråden . Människa som människa moder natur gav oss våra olikheter ,utseende, hudfärg  för att den generationen av människor levde i olika klimat och miljö skulle ha det lättare och klarar sig inget mer med det !  

:D