Forumet - Torsdagsångest

Torsdagsångest

650 2 17

Skriver av mig här nu:
Vaknade och ba: åhnej allting skiter sig. Skolan går jättedåligt för tillfället och jag slutar om mindre än en månad och jag har jättemycket att göra och allting känns svårt och jag är hyperful jämt nuförtiden och känner att jag är en jobbig person, ivägen jämt, och jag måste för tusan börja packa ihop inför flytt snart??? Så himla stressad och frustrerad och framtiden känns väldigt oviss och jag hatar det. Jag vill ha planer, konkreta planer, vill veta vad som händer och just nu är allting bara kaotiskt och läskigt. What to do you guys??????

Är ni torsdagsglada idag? Jag hoppas det! 

eh försov mig sådär fyra timmar (har börjat bli standard, fan) har inte varit i skolan mkt alls senaste månaderna typ :CCC känner mig dålig. duschade inteigårkväll,så nu sitterjagmed gårdagens sminkoch typ, smguldet i en liten ask vad gäller ofräscht hår. min katt kräks mask.  min medicin hjälper typ inte, sista tabletten idag sne måste jag köpa ny stor förpackning, vårdcentralen hör inteav sig och nu när jag tänker på det är nog dagen rätt bajsig ändå.

Spana också in:


elverpigen: eh försov mig sådär fyra timmar (har börjat bli standard, fan) har inte varit i skolan mkt alls senaste månaderna typ :CCC känner mig dålig. duschade inteigårkväll,så nu sitterjagmed gårdagens sminkoch typ, smguldet i en liten ask vad gäller ofräscht hår. min katt kräks mask.  min medicin hjälper typ inte, sista tabletten idag sne måste jag köpa ny stor förpackning, vårdcentralen hör inteav sig och nu när jag tänker på det är nog dagen rätt bajsig ändå.


internet: Story of My life + e redan pank...


rebeca: skolan slutar snart, har än så länge tagit en tredjedel av poängen. sen har jag inget jobb. sen var jag inte på en enda föreläsning på förra delkursen o hade lovat mig sj att gå på alla den nya delkursen. börjar idag och jag är 20 mil från lund. jaja.
HjärtaHjärtaHjärta
I feel for you babes. Det här med livet ibland alltså. :(((((((((((((((

24/7: Skriver av mig här nu:
Jag tror att det beskriver mycket bra hur mitt liv är också. Hade ont i kroppen i morse och genomsvettig och jättenervös inför svenskanationella -> hemma idag och tittar på pokemonavsnitt. Jag skäms, men är inte en dålig människa för att jag inte mår så bra.  Det jag vill säga att det ÄR jättestressigt sista gymnasieåret och att du inte borde vara så hård mot dig själv.  Kramar!!!

24/7: Är ni torsdagsglada idag? Jag hoppas det!
Ne, men ska få gratis tandvård nu. Det är najs.